Öltözködjünk

2016 divatja: a sáros farmer

2016-ban már nem elég, ha a farmered agyon van koptatva, és olyan szakadt, mintha a kutya szájából rángatták volna ki. Sárosnak is kell lennie.

Több sztár, így például Rihanna és Gwen Stefani is gyárilag sáros farmerben jár mostanában. Utóbbinak egyenesen az egyik kedvenc holmija lett ez a darab, melyet nagy előszeretettel vesz fel újra és újra.

2016 divatja: a sáros farmer

Mivel pedig a sáros hatású farmer divatikonnak számító hírességek testén díszeleg, így elkerülhetetlennek tűnik, hogy divatba jöjjön. Valószínűleg csak napok vagy maximum hetek kérdése, hogy valami hasonló dizájn elárassza a fast fashion boltokat, majd pedig a trendérzékeny fiatalok ruhatárát is.

2016 divatja: a sáros farmer

A farmerdivatban évek óta mintha az számítana valamiféle jelmondatnak, hogy: minél hitványabbul néz ki a farmered, annál trendibb. De vajon meddig lehet még ezt (le)fokozni? Esetleg előbb-utóbb jönnek majd a gyárilag büdösített farmerek is?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top