Öltözködjünk

Kifutóra lépett az indiai szakállas nő – fotók

Gyerekkora óta csodálta a modelleket a szakállal élő Harnaam Kaur, ám azt hitte, soha nem lehet olyan, mint ők.

A Londonban élő, indiai származású Harnaam Kaur  policisztás ovárium szindrómában szenved, aminek következtében a teste több férfihormont termel, emiatt pedig 11 éves kora óta szakálla nő. Bár évekig nagyon szenvedett emiatt, rengeteg gúnyolódást kellett elviselnie, és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, végül sikerült elfogadnia és megszeretnie önmagát. Ma már büszkén vállalja a szakállát és a pozitívtestkép-aktivizmus egyik ikonja lett.

A 25 éves nő legutóbb a Londonban megrendezett Royal Fashion Dayen mutatta meg magát, ezúttal kifutói modellként, Marianna Harutunian ékszertervező divatbemutatóján.

Kifutóra lépett az indiai szakállas nő - fotó

“A Topmodell leszek!-et nézve nőttem fel és tiszta szívből csodáltam Tyra Bankset. Mindig szerettem volna olyan szép lenni, mint a modellek, emlékszem, utánoztam ahogy pózoltak, és sétáltak. Úgy nőttem fel, hogy azt mondták, kövér vagyok, csúnya és gusztustalan ahhoz, hogy modell legyek. Úgy tekintettem a modellekre, hogy azt mondtam magamnak, én soha nem csinálhatom majd azt, amit ők. Nem vagyok elég csinos, nem vagyok elég szép, és nincs megfelelő testalkatom” idézte fel Harnaam Kaur, aki most újra megcáfolta azokat, akik bántották a külseje miatt.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top