Öltözködjünk

Így viseld 2016 trendszíneit az ékszerekben

Idén először a Pantone Intézet két színárnyalatot választott az év színének: a tavalyi vöröses-barnás marsala után most két pasztell, a derűs égszínkék és a rózsakvarc szín kapta a megtisztelő címet.

A divat alapvetően jól járt a 2016-os színekkel: mindkét árnyalat jól áll szinte mindenkinek, deríti, frissíti az arcot, és fiatalosabb, üde megjelenést kölcsönöz.

Nagyon kell viszont vigyázni az arányokkal: ha csak ezt a két színt viseljük, akkor könnyen túl negédes, giccses hatást kelthet egy tetőtől talpig rózsaszínbe vagy égszínkékbe öltözött “habcsók” a pesti utcákon, vagy akár egy üzleti tárgyaláson, diplomavédéskor, banki hitelfelvételnél.

Egy pici ötlet, szokatlan, váratlan részlet…

Nem könnyű tehát a kérdés: Hogyan hordjuk helyesen a 2016-os két pasztellt? Nos ez egy kis nyitottsággal és jó ízléssel akár egészen könnyű is lehet! A lényeg, hogy a megjelenésünkben mindig legyen egy pici ötlet, szokatlan, váratlan részlet: alkalmazzuk a jó öreg kontrasztos megoldást, kombináljuk a pasztellárnyalatokat a végletekig egyszerű, minimál formákkal, vagy különleges anyagokkal, textúrákkal.

Így viseld 2016 trendszíneit az ékszerekben

A folytatásért kattints az Ékszermánia caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top