Öltözködjünk

Számít az öltözködés a csábításban? – Tesztelj!

Azt mondják, a jó szex szenvedélyes, állati, olykor durva, van úgy, hogy mocskos, de olyan is van, hogy éppen gyengéd. A szex terén a nő sokkal kiismerhetetlenebb, mint a férfi.

Nincs a miértre megfelelő válasz. Így van, és kész. Talán inkább érdekesebb azt latolgatni, hogy mi az, ami egy férfit jobban felizgat. Egy kihívó öltözék, kivillanó mély dekoltázs, egészen kurta szoknya vagy egy nyakig begombolkozott nő. Persze most mondhatjátok azt, hogy erre sincsenek sémák, és ugyanolyan vonzó lehet egy felöltözött nő, mint egy szűzies fiatal nő.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a mai Photoshop-világban nagyon nehéz egy nőnek “tökéletesnek” lennie. De fontos, hogy tökéletes legyen? Nézzük hát, kinek melyik öltözet hívja fel a figyelmét a legjobban. Azt gondold végig, hogy egy ismeretlen nőről beszélek, akit meglátsz egy nyilvános helyen, és az első képi benyomás után kell eldöntened, hogy milyen kapcsolatot létesítenél vele. Indulhat a véleményezés és a szavazás! Nők is szavazhatnak akképpen, hogy szerintük mit gondolhat egy férfi a képen látható nőről.

Párduclány – kinek kell? Értékeld első ránézésre!

 

Számít az öltözködés a csábításban? - tesztelj!

A folytatásért kattints az Inside caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top