Öltözködjünk

Így hordd 2016 két legdivatosabb színét!

Minden évnek van hivatalos divatszíne, 2016-nak rögtön kettő is: a rózsakvarc és a derűs kék. Összeállítottunk egy kapszulagardróbot, melynek ez a két szín a főszereplője.

Tetőtől talpig

Nyilván nem gondoljuk, hogy most akkor szentelje mindenki az egész ruhatárát az év divatszíneinek, inkább csak ötletadónak szánjuk ez a sok kék és rózsaszín holmit. A kabát ugyan egy picit sötétebb a képen, mint az eredeti Pantone skálán, de nem hagyhattuk ki – már évek óta vágyunk egy rózsaszín kabátra! Fura módon zakót meg kifejezetten csak ebben az árnyalatban találtunk, a kék úgy látszik nem kelendő erre a célra.

Így hordd 2016 két legdivatosabb színét!
Kabát – Mango, zakó – Zara, blézer, ruha, nadrágok – Marc Cain

Nadrág viszont volt megfelelő színben, és horgunkra akadt két, a trendbe tökéletesen illeszkedő mintás holmi is: egy ruha és egy nadrág – mindkettő remekül passzol a többi egyszínű alapdarabhoz.

Részletekben

A reális persze az, hogy amennyiben az embernek tetszik az év divatszíne, és még jól is áll, akkor beszerez belőle néhány felsőt, mivel azokat lehet a legjobban kombinálni. Jelen esetben barnával és sötétkékkel kombináltuk a rózsakvarc és a derűs kék színű ingeket és pulóvereket.

Így hordd 2016 két legdivatosabb színét!
Szoknyák – Zara, rózsaszín kardigán – Mango, ingek – Zara, pulóver – Marc Cain

A halványszürkével és a homokszínnel is remekül mutatnak, ahogy a kapszula ruhatárról szóló előző cikkünkben már be is bizonyítottuk. Természetesen minden felső remekül illik az első képen látható ruhához és nadrágokhoz, illetve rétegesen egymás fölött is viselhetők.

Gazdaságosan

A legreálisabb pedig az, hogy miután értesültünk az év színeiről, nem változtatunk semmit a ruhatárunkon, csak veszünk egy-két kiegészítőt. Ezért aztán alaposan körülnéztünk, milyen a kínálat a piacon ezen a területen, és elégedettek vagyunk.

Így hordd 2016 két legdivatosabb színét!
Rózsaszín sálak, hajpánt – H&M, kék sál – Massimo Dutti, Marc Cain, sapka – Zara

Akár már 1000 forint körül találhatunk valami apróságot, de ha többre vágyunk, gyönyörű sálakkal, sapkával frissíthetjük fel gardróbunkat. És az az igazság, hogy ha a kék nem is feltétlenül, de a rózsakvarc nagyon sokunknak jól áll, és igazán szépen deríti, fiatalítja az arcot, ezért sálban különösen javasolt a használata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top