Öltözködjünk

5 világsztár, akit hidegen hagy a divat

A vörös szőnyeges megjelenések alapján úgy tűnik, szinte minden sztárnak fontos, hogy mit vesz fel. De aki tényleg szeret öltözködni, az hétköznap is kitesz magáért, ugye? Nos, az utcai teszten többen is megbuknának.

A múzsa

Julianne Moore kifejezetten bátor, egyéni ruhaválasztásairól híres a nagy eseményeken, az egyik legváltozatosabb öltözködésű színésznő. A sztár különleges adottságai már számos tervezőt megihlettek, Tom Ford például még arra is felkérte, hogy egy zártkörű divatbemutatón a kifutón viselje ruháit. Julianne érdeklődése a divatot illetően azonban láthatóan igen korlátozott, amint hazamegy, inkább facipőbe, gyógypapucsba és gumis derekú nadrágokba bújik. Egy pillanatig sem kárhoztatjuk, inkább csak meglepőnek találjuk, hogy valaki, aki este stílusikonnak számít, napközben ennyire nem foglalkozik a megjelenésével. Illetve azt hozzá kell tennünk, hogy persze hiába tűnik úgy, Julianne olcsó, semmitmondó holmikat visel a magánéletben – biztosak vagyunk benne, hogy az a bizonyos facipő 100 ezer forint fölött van, és simán lehet, hogy az egyszerű, kényelmes trikók és nadrágok valamelyik méregdrága márka ajándékai.

Megnézem
Összes kép (1)

A hirdetőoszlop

Jennifer Lawrence pillanatnyi piaci értéke olyan magas, hogy a Dior ház nagy összegű szerződést kötött vele termékeik promotálására. Ennek köszönhetően Jennifer nem csak a Dior hirdetésekben tűnik fel – szinte felismerhetetlenre retusálva természetesen –, de a vörös szőnyeges eseményeken is főleg a márka ruháit viseli. Nem mintha enélkül a C&A-ból kellene estélyi vennie persze. Amikor azonban kihunynak a fények, a mi kis Jenniferünk lerúgja a magassarkút, szögre akasztja a flittereket, és a képek alapján leginkább tréningruhában érzi jól magát. Egyébként szíve joga, és egyfajta csodálattal nézzük, milyen vakmerőséggel hagy figyelmen kívül mindenféle stílussal kapcsolatos elvárást. Teljesen igaza van, élete nagy részében megmondják neki, mit vegyen fel, a szabadidejében hadd érezze jól magát.

Megnézem
Összes kép (1)

Az ikon

Botor módon hajlamosak vagyunk a színésznőket leghíresebb szerepeikkel azonosítani, márpedig Cynthia Nixon még a Szex és New York négyesének legszigorúbb tagjaként is félelmetesen trendi volt. Miranda Hobbes azonban a legkevésbé sem azonos az őt játszó emberrel és Cynthia Nixont nem jelmeztervező öltözteti reggelente, amikor oviba viszi a barátnőjével közös gyerekét. A szakember hiánya erősen meg is látszik: néha képes olyan holmikat magára venni, amiknek legfeljebb funkciójuk van, de esztétikai értékük biztosan nincs. Elképzelhető persze, hogy neki pont ez számít: hogy a cipője elvigye egyik helyről a másikra, minden más lényegtelen.

Megnézem
Összes kép (1)

A szexbomba

Minél csinosabb egy híresség, annál inkább elvárjuk tőle, hogy mindig jól nézzen ki. Scarlett Johansson pedig tényleg az egyik legvonzóbb nő, aki valaha élt, és a vörös szőnyegen legtöbb esetben félelmetesen gyönyörű is. Ezek a megjelenések azonban, ahogy a fotózások is, a munkához tartoznak és Scarlettnek nincs kedve mindig dolgozni. Amikor a családjával vagy a barátaival tölt időt, a szexi cuccok helyett inkább csak felkap egy pólót és egy nadrágot. A legkevésbé sem ízléstelen, csak totálisan hétköznapi, ezért a magazinos képekhez szokott rajongók számára kiábrándító lehet. Pedig jobb hozzászokni, hogy akármilyen híres valaki, akkor is csak ember.

Megnézem
Összes kép (1)

A szomszédlány

Ha valaki, akkor Jennifer Garner soha nem is mondta magáról, hogy különleges lenne. A rendkívül jó természetéről híres, mindenkivel kedves Garner azért a fontos rendezvényeken persze odateszi magát. De otthon ő is csak egy a sokgyerekes szülők közül, aki elégedett a farmer, póló, pulóver hétköznapi lehetőségeivel. Ráadásul ránézésre még csak nem is olyan hú, de szépek a farmerjei, de mi rákerestünk, és bizony mind 200-300 dollárba, azaz 40-60 ezer forint körüli összegbe kerülnek. Szóval a látszat megint csak csal egy kicsit, bár az tény, hogy ezt a stílust elég könnyen reprodulkálhatjuk otthon olcsóbb eszközökkel is, és a különbség szinte észrevehetetlen.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top