Öltözködjünk

Ezek a divatkampányfotók kavarták a legnagyobb port 2015-ben

Justin Bieber kockahasvillantását a Calvin Klein kampányában még az is látta, akitől a divat világa totálisan távol áll. Nem csoda, hiszen hetekig zsizsgett tőle a net, hogy az ominózus felsőtestet mekkora részben dolgozta ki ő, illetve a Photoshop.

És ez a mémmé vált hirdetés csak egy volt az idei év legnagyobb népszerűséget kiváltó kampányfotói közül. Hoztam nektek még kilenc másikat, amelyek esetében legalább annyit beszéltek a fotók szereplőiről vagy a képi világról, mint a termékről/márkáról, amit reklámozni akartak vele.

1–2. A Balmain divatház rögtön két kampányfotóval is tarolt, amelyekhez a Kardashian klán nőtagjaiból válogatta ki (részben) a stábot. A felső fotón a celebcsalád két tagja, Kendall és Kylie Jenner mellett még másik két, jól ismert testvérpár látható: Bella és Gigi Hadid, valamint Joan és Erika Smalls.

Ezek a divatkampány fotók kavarták a legnagyobb port 2015-ben

Ennél is ütősebb lett a valóságshow-k királynője, Kim Kardashian és férje, Kanye divatdiktátorkodnipróbálok West szereplésével készült kampányfotó. Sokáig hangosak voltak tőle a magazinok, hogy egy ilyen luxusmárka, mint a Balmain, miért egyszerű celebekkel reklámoztatja magát. Valószínűleg belátta, mint ahogyan Karl Lagerfeld is tette, hogy stílus és ízlés ide vagy oda, Kim Kardashian népszerűsége megkerülhetetlen.

Ezek a divatkampány fotók kavarták a legnagyobb port 2015-ben

A folytatásért kattints a Kis Fekete caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top