Öltözködjünk

Ilyen ruhákban mennek Rióba olimpikonjaink – fotók

Bemutatták a magyar sportolók hivatalos öltözékét. Nézd meg, milyen ruhákban vonulnak a riói megnyitóünnepségen olimpikonjaink.

A Use Unused hazai divattervezőcég ruháit viselik sportolóink a 2016-os riói olimpián. Az idén nyáron kiírt pályázatra jelentkezettek közül három vállalkozás, a Use Unused, a The Four és a Nubu került a döntőbe.

A három finalista – a MOB 1-1 millió forintos támogatásának felhasználásával – készítette el mintakollekcióját. December 10-én, a leadási határidőt követően ült össze a zsűri, két sportolóval, Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozóval és Gyenesei Leila öttusázóval, hogy meghozza döntését a riói olimpia formaruháiról.

A Use Unused került ki győztesen, amely formaruha-kollekciójában megemlékezik az eddigi 168 magyar olimpiai aranyéremről. A ruhákon a 168TEAMHUN feliratú logó is helyet kap.

Nézd meg a riói olimpia hivatalos öltözékeiről készült fotókat. Hogy tetszenek? Szerintünk sportosan elegánsak lesznek jövőre olimpikonjaink.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top