Öltözködjünk

Ez a legegészségesebb bugyi edzéshez

Veled is előfordul, hogy edzéshez olyan fehérneműt veszel fel, amit egyébként is hordasz? Nem a legjobb ötlet.

Több szempontból sem egészséges ugyanazt a típusú fehérneműt hordani az edzőteremben, mint amit az utcán vagy randira felveszünk.

Az intim területek védelme kifejezetten fontos a hölgyek számára, és könnyen az egészség rovására mehet, ha nem jó bugyit választunk. A jó fehérneműnek el kell vezetnie az izzadságot, és kényelmesnek kell lennie, valamint meg kell gátolnia a baktériumok elszaporodását.

Nézd meg, melyik típusú fehérnemű lehet jó az edzésekhez

Ez a legegészségesebb fehérnemű edzéshez

Tanga
Lehet, hogy csinosabban mutat az edzőnadrág alatt, de a pántok mozgás közben csúszkálhatnak, ami komoly fertőzésveszélyt idéz elő.

Műszálas bugyi
A lycra vagy a nejlon a baktériumok és a gombák melegágya lehet, ne csak edzéshez ne hordd, de a hétköznapokban sem.

Pamutbugyi
Ez az egyik legjobb választás az edzéshez, anyaga felszívja az izzadságot és könnyebben szellőzik.

Nedvességelvezető fehérnemű
Ez még a pamutnál is szárazabban tartja az intim területet. A leghatékonyabb izzadságelvezető fehérneműk bambuszból készültek.

Elmozdulásmentes fehérnemű
Az úgynevezett kommandós-fehérnemű kevesebb mosást igényel, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem kellene kimosni minden használat után. De az biztos, hogy nagyon jól szellőzik, ezt is nyugodtan hordhatod az edzéshez.

Persze a méret sem mindegy, nem lehet sem nagyobb, sem kisebb, mint a valódi méreted. Ezt pedig úgy érheted el, hogy próbáld fel a kiválasztott terméket, mielőtt megveszed.

Olvass tovább fehérnemű témában az NLCafén!

Care2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top