Öltözködjünk

Ez a csizma az idei trend győztese

Az idei őszi–téli trend első számú győztese egyértelműen a térd fölé érő csizma. A Pretty Woman című film óta nem ismeretlen számunkra ez a darab, de tény, hogy nem vált a ruhatárunk alapdarabjává.

Sokan idegenkedtek tőle – nem véletlenül, hiszen Julia Roberts nem a “stílusos nő” korszakában viselte, hanem annak előtte –, így ha mégis valaki egy ilyen darabban sétált végig a korzón, érdekes pillantásokat kellett eltűrnie. De minden változik, és ami régen meglepő volt, ma teljesen természetes.

Ez a csizma az idei trend győztese

Akár Gombóc Artúr csokijainak, e csizmáknak is igen széles palettája van: magas sarkú, lapos, platform, harisnyafazon, fűzős, elöl nyitott, bőr, velúrbőr, bársony.

Mivel igen hangsúlyos darabról van szó, a stílusbakik is igen súlyosak lehetnek.
Ha nem szeretnél kínos pillantásokat átélni, akkor érdemes odafigyelni arra, hogy hogyan és mivel kombinálva viseld! Tény, ha ezt a csizmát választod, akkor tapasztalni fogod, hogy vonzod a tekinteteket, ezért az önbizalmadra fokozottan szükséged lesz.

A folytatásért kattints a Stílus és siker caféblogra!

Amit a csizmáról tudni érdemes:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top