Öltözködjünk

Itt a legújabb dili: vegyél baconillatú alsóneműt!

Megérkeztek a szalonna szerelmeseinek áhított alsóneműi. A genderegyenlőség jegyében kapható szalonnás alsógatya és bugyi is!

Amerikában valahogyan csak nemrégiben lett divathullám abból, amit egy jó magyar ember, már a születésétől kezdve tud: hogy a szalonna jó. Mostanság indultak hódító útjukra a szalonnás pólók, kiegészítők, és szalonnaízű, vagy -illatú akármik, persze kérdés, hogy mekkora sírás lenne egy disznóvágáson, ha már ezektől a kismalacoktól is kiakadtak a baconimádók. Ez nem szemrehányás persze, szerintem én is sírnék.

Itt a legújabb dili: vegyél bacon illatú alsóneműt!

Szóval megérkezett a baconillatú alsónemű is, a J&D Foods jóvoltából, tűzpiros színekben, apró szalonnamintával. Ha kímélően mosod, akár hat hónapig kitarthat a szallonnaillat, kérdés persze, hogy tényleg jó-e ez bármire is? Ha szerinted nagyon, akkor még csak nem is kell nagyon zsebbe nyúlni, ugyanis 20 dollárért már lehet szalonnaszagú bugyid vagy alsógatyád! 

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top