Öltözködjünk

A gála, ahol a sztárok alaposan megcsúfolták a divatot – British Fashion Awards, 2015

Dress code: divatkatasztrófa – mintha csak ez állt volna Nagy-Britannia divat-Oscarja, a British Fashion Awards meghívójában. A megjelent sztárok jó része legalábbis ennek megfelelően öltözött fel a tegnap esti gálára. Mutatjuk a legborzasztóbb szetteket.

Kate Bosworth világoskék Erdem ruhája a vörös szőnyeges öltözékek állatorvosi lova: nagyon látványos, nagyon művészi és nagyon trendi akar lenni. És éppen ezért lesz belőle egy formátlan, értelmezhetetlen katyvasz.

Poppy Delevingne brit modell és az ő Emilia Wickstead ruhája közösen megmutatták, hogyan lehet egy csinos alakot totálisan elrontani egy pocsék szabású ruhával.

Mollie King angol énekesnő sem bugyit, sem pedig melltartót nem viselt az estélyi ruhája alatt. Ez az irányzat már nagyjából 2012 óta unalmas. Cikinek pedig mindig is ciki volt.

Cheryl Fernandez-Versini – korábbi nevén Cheryl Cole – viszont bugyit és melltartót is egészen biztosan viselt, és hogy efelől senkinek ne lehessen kétsége, meg is mutatta. Az öltözékének azonban a barokkos combcsizma adta meg csak igazán a bordélyba illő kegyelemdöfést.

Alexa Chung modell és a a brit Vogue szerkesztője az idei British Fashion Awards alkalmából  fogta magát, és virágos kanapénak öltözött.

Lady Gaga stílusa az utóbbi időben sokkal letisztultabb lett, mint korábban volt, ezzel a szettjével azonban a 4-5 évvel ezelőtti önmagát idézte, igen hitelesen.

Lily Allen úgy gondolta, a csipkés estélyihez magára kapja a kék bomberdzsekijét, jó lesz az. Bár ez is divatbaki, de annak legalább aranyos.

Laura Bailey brit modell megtépázott sellőként érkezett.

Chloe Green, a Topshop-birodalom örökösnőjeként minimum megtehette volna, hogy egy ennél jobb szabású és fantáziadósabb ruhát választ.

Salma Hayek mintha egy filmforgatásról ugrott volna be a gálára, és magán felejtette volna az ott viselt jelmezt.

FKA twigs brit táncos-énekes-dalszerző a kétezres évek elején oly divatos trapéznadrág-ruha kombót választotta, amit a kreáció tervezője vélhetőleg a mesterkélt szakadtsággal akart aktuálissá tenni. Nem jött össze.

Naomi Cambell Burberry öltözéke viszont “csak” bő három hetet késett halloweenhez képest.

Fotók: Europress

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top