Öltözködjünk

Botrányt okozott egy karácsonyi reklám

A többség egyáltalán nem találta viccesnek a "hererázós" klipet.

Erősen felkavarta a kedélyeket egy szokatlan fehérneműreklám. Az első pillanatokban elegánsnak tűnő főszereplők (akkor ugyanis még egy asztal mögött állnak) hirtelen pikánsabb oldalukat villantják meg. Kiderül, nadrág helyett csupán egy boxer van rajtuk. Ez még hagyján! De aztán elkezdik mozgatni csípőjüket és az alsónadrágjuk “tartalma” csengőként szólal meg, a férfiak pedig közösen eljátsszák a kedves karácsonyi nótát, a Jingle Bellst. 

Na, itt döbbentek le sokan! Nem tudták ugyanis eldönteni, hogy ez vicces vagy éppenséggel sértő. Az üzletlánc Facebook- és Twitter-oldalán sorra érkeztek a negatív vélemények, miszerint a Kmartnak jobban át kellett volna gondolnia ezt a reklámot. Többen azt kifogásolják, hogy miért kellett a vallásos ünnep hangulatát hererázással elrontani, s már most leszögezik, hogy idén nem fognak náluk vásárolni.

Lehet, hogy tényleg nem ez a legjobb marketingfogás arra, hogy karácsony előtt boxervásárlásra ösztönözze az üzletlánc a férfiakat és nőket. Mindenesetre a videót lassan már 4,8 millióan letöltötték.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top