Öltözködjünk

Esküvő télen? De még milyen!

Tudom, nem épp szokványos időpont, de azért vannak néhányan, akik ezt az évszakot választják esküvőjük időpontjaként. Jól is teszik, hiszen csomó előnye van annak, ha ilyenkor házasodtok. A szolgáltatók "szezonon" kívüli árakat ajánlanak, nem kell verekedni a jobb helyekért, és nagy valószínűséggel senki sem teszi ilyenkorra az éves nagy nyaralását, így még a vendégsereg is biztosan teljes lesz.

Nos, ha te is téli menyasszony vagy, lassan célegyenesbe fordulsz a szervezéssel, de néhány dekorációs ötletre még biztosan vevő leszel. Ettől a héttől jönnek a téli esküvői inspirációk! Két csoportra lehet osztani azokat, akik a hagyományos nyári esküvő helyett más évszakot választanak. Van, aki még a látszatát is el akarja kerülni annak, hogy a képeken észre lehessen venni, milyen hónap is van a naptárban. Nos, a mai főszereplőink szerencsére nem így tettek. A teljes dekoráció kizárólag fenyő, tuja és tobozok kombinációjára épült.

 Esküvő télen? De még milyen!

A folytatásért kattints a Panka kertje caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top