Öltözködjünk

A nagy táskák ideje lejárt

Bizony! Most, hogy mára már mindenki beszerezte a hatalmas pakolós táskát, ismét úgy tűnik, visszajönnek a kisebbek. Nekem biztosan nagy kedvenceim lesznek.

Nőies, elegáns, letisztult és optimális méretű. Nem késztet arra, hogy roskadásig pakold, nem húzza a vállad, és nem takarja el a fél tested, amikor vonszolod magaddal, ellentétben egy nagy táskával. Ha jobban belegondolok, jobb is, hogy ismét a kisebb táskák kerülnek rivaldafénybe, összességében nézve sokkal előnyösebbek és praktikusabbak, mint ezek a batár malaclopók.

Bár teszem hozzá, nehéz lesz megszokni, hogy nem hordok magammal minden fontosnak tűnő, ámde szükségtelen dolgot, és nem lesz, ami húzza majd az alkaromat, mert hát ugye a nagy táskát miért is hordanánk a vállon. Izmozunk vele alkaron… Na ennek végre vége lesz szép lassan. Mutatok néhány ötletet, melyek nekem nagyon megtetszettek. Tényleg igazán nőiesek, akár sportos, akár elegáns szetted kiegészítője lehet.

A nagy táskák ideje lejárt

A folytatásért kattints a Női jegyzetek caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top