Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár! – Jennifer Aniston, Zoe Saldana és Bradley Cooper

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

Mint Jennifer Aniston

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Dzseki: Marie Lund / VAN GRAAF, felső: Munich Freedom / VAN GRAAF, nadrág: Review / VAN GRAAF, sál: Franco Callegari / VAN GRAAF, csizma: Coolway / VAN GRAAF

A motorosdzseki változatlanul trendi, a sztárvilágban pedig az egyik legstílusosabban Jennifer Aniston viseli ezt a ruhadarabot. Ebben a szettben egyszerű és vagány darabokkal kombinálta, ezekhez hasonlókat választottunk mi is. 

Mint Zoe Saldana

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Kabát: Taifun, felső: Marie Lund / VAN GRAAF, nadrág: Pepe Jeans / VAN GRAAF, táska: Guess / VAN GRAAF, csizma: Tommy Hilfiger / VAN GRAAF

Zoe Saldana bebizonyította, hogy az alap kék farmer, fekete felső, lapos csizma összeállítás sem unalmas. Például akkor, ha egy mutatós, fehér szövetkabátot veszünk fel hozzá, mely még eleganciát is kölcsönöz az egyébként kényelmes szettnek.

Mint Bradley Cooper

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Kabát: BOSS / VAN GRAAF, ing: Nils Sundstroem / VAN GRAAF, nadrág: Review / VAN GRAAF, cipő: Converse / VAN GRAAF

Bradley Cooper az egyik legstílusosabban öltözködő férfi sztár, aki nemcsak a vörös szőnyegen, de civilben is nagyon megválogatja, hogy mit visel, ezért érdemes róla példát venni. A kockás ing, farmer kombináció szinte minden pasinak jól áll, érdemes azonban ingből a szokványos fekete-fehér vagy kék-fehér helyett egy színesebb darabot választani. Egy sötét – nem feltétlenül fekete – szövetkabátnak pedig a férfiak ruhatárában is ott a helye! 

 

JÁTÉKRA HÍV A VAN GRAAF!

Ha kedvet kaptál egy saját szett összeállítására, most még nyerhetsz is vele a VAN GRAAF (@vangraafcom) Instagram-játékán! Legyél a szerencsések egyike: tiéd lehet az akár 100 000 forintos vásárlási utalvány! Hogyan vehetsz részt a játékban? Íme a legfontosabb tudnivalók:

1. Válogass össze egy outfitet az alábbi stílusok egyikéből a kedvenc VAN GRAAF áruházadban, majd a márkafal előtt fotóztasd le magad, vagy csinálj egy szelfit!
• Irodában csinosan
• Téli varázslat
• Az örök fekete    

2. Töltsd fel a fotót Instagramra az #ILOVEVANGRAAF hashtaggel 2015. november 7-ig!

3. A legjobban sikerült outfitek közül a Lakatos Márk által vezetett zsűri három nyertest választ ki, akik értékes vásárlási utalványt és 2 belépőt nyernek a Marie Claire Fashion Days november 14-i napjára, ahol a VAN GRAAF-bemutatót megelőzően vehetik át nyereményeiket.

Öltözz, fotózz és nyerj! További részletek

Tölts fel egy képet magadról az Instagramra  #ILOVEVANGRAAF hashtaggel, és nyerd meg a VAN GRAAF 100 000 forintos vásárlási utalványát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top