Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár!

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

Mint Jessica Alba

Kabátkardigán: Taifun / VAN GRAAF, póló: Tommy Hilfiger / VAN GRAAF, nadrág, sál: Marie Lund / VAN GRAAF, kalap: Loevenich / VAN GRAAF, táska, bokacsizma
Kabátkardigán: Taifun / VAN GRAAF, póló: Tommy Hilfiger / VAN GRAAF, nadrág, sál: Marie Lund / VAN GRAAF, kalap: Loevenich / VAN GRAAF, táska, bokacsizma: Tommy Hilfiger / VAN GRAAF

Az őszi napok alapdarabja egy puha, meleg oversize kardigán vagy kabátkardigán, lehetőleg valamilyen pasztellszínben, elkerülendő a komorságot. Egy ilyen darab rengeteg mindennel variálható, például egy egyszerű fehér felsővel és sötét nadrággal, ahogyan Jessica Albán is látható. A kalap sikkes kiegészítője egy ilyen típusú öltözéknek is, és nem csak a sztárok gardróbjában van helye, ti is bátran hordhatjátok a hétköznapokban. Az összeállítást a kalap mellett kiválóan feldobja zöld sál és egy élénkebb színű és/vagy mintájú táska. A konyakszínű, minőségi bőrcsizma pedig tovább hangsúlyozza a szett komfortos harmóniáját.

Mint Olivia Wilde

 Poncsó: Marie Lund /  GRAAF, felső: Review / VAN GRAAF, nadrág: Pepe Jeans / VAN GRAAF, táska, bokacsizma:
Poncsó: Marie Lund / GRAAF, felső: Review / VAN GRAAF, nadrág: Pepe Jeans / VAN GRAAF, táska: Pepe Jeans/ VAN GRAAF, bokacsizma: Coolway / VAN GRAAF

A poncsó idén ősszel is trendi, különösen a kissé pokróc jellegű, mégis elegáns darabok. Ezeket  kabát helyett, illetve hidegebb időben, a kabát felett, plusz melegítőrétegként is hordhatjuk. Bár a képről nem derül ki, hogy Olivia Wilde milyen felsőrészt viselt a poncsója alatt, ezért választottunk egy olyat, ami színben és etnós mintájának köszönhetően stílusban is illik az összeállításhoz. Alulra jöhet egy kék farmer, egy bokacsizma, a vállra egy natúr színű táska és kész is a trendi őszi szett.

Mint Jared Leto

Dzseki: Tigha / VAN GRAAF, kardigán, póló: Review / VAN GRAAF, nadrág: Bugatti / VAN GRAAF, öv: Hilfiger Denim / VAN GRAAF, cipő: Converse/ VAN GRAAF
Dzseki: Tigha / VAN GRAAF, kardigán, póló: Review / VAN GRAAF, nadrág: Bugatti / VAN GRAAF, öv: Hilfiger Denim / VAN GRAAF, cipő: Converse / VAN GRAAF

A sztárok öltözködési stílusából persze a férfiaknak is érdemes inspirálódniuk, ezért most számukra is összeállítottunk egy szettet, az Oscar-díjas Jared Leto egyik öltözéke nyomán. A póló, kötött kardigán és bőrdzseki hármasa laza, ám a szürke-fekete színvilág miatt mégis egységes hatású. A fekete nadrággal ebben az esetben sem lehet mellélőni, de a szett elbírna egy szürke vagy egy sötétkék nadrágot is. A sportcipő pedig mint annyi minden máshoz, ehhez az összeállításhoz is passzol.

JÁTÉKRA HÍV A VAN GRAAF!

Ha kedvet kaptál egy saját szett összeállítására, most még nyerhetsz is vele a VAN GRAAF (@vangraafcom) Instagram játékán! Legyél a szerencsések egyike: Tiéd lehet az akár 100 000 forintos vásárlási utalvány! Hogyan vehetsz részt a játékban? Íme a legfontosabb tudnivalók:

1. Válogass össze egy outfitet az alábbi stílusok egyikéből a kedvenc VAN GRAAF áruházadban, majd a márkafal előtt fotóztasd le magad, vagy csinálj egy szelfit!
• Irodában csinosan
• Téli varázslat
• Az örök fekete    

2. Töltsd fel a fotót Instagramra az #ILOVEVANGRAAF hashtaggel 2015. november 7-ig!

3. A legjobban sikerült outfitek közül a Lakatos Márk által vezetett zsűri három nyertest választ ki, akik értékes vásárlási utalványt és 2 belépőt nyernek a Marie Claire Fashion Days november 14-i napjára, ahol a VAN GRAAF-bemutatót megelőzően vehetik át nyereményeiket.

Öltözz, fotózz és nyerj! További részletek:

Tölts fel egy képet magadról az Instagramra  #ILOVEVANGRAAF hashtaggel és nyerd meg a VAN GRAAF 100 000 forintos vásárlási utalványát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top