Öltözködjünk

Katalin hercegné még sosem viselt ennyire csúnya ruhát – fotók

Katalin hercegné tegnap bebizonyította, hogy még ő is tud hibázni a ruhaválasztást illetően. Méghozzá elég nagyot.

Alig egy nappal azután, hogy valósággal ragyogott az új James Bond-film premierjén, Katalin hercegné egy elegáns gálavacsorára volt hivatalos, ahol ismét estélyi ruhában kellett megjelennie. Ezúttal azonban annyira rosszul választott – vagy választottak neki – ruhát, mint még soha azóta, hogy a nyilvánosság előtt éli az életét.

Katalin hercegné eleve ritkán visel mintás ruhákat, ez a virágos Erdem estélyi pedig végképp távol állt attól a stílustól, amit megszokhattunk tőle. A kísérletezés persze önmagában véve jó dolog, és még egy hercegné is kiléphet olykor az öltözködési komfortzónájából. Ez azonban most nagy mellélövés volt.

Katalin hercegné még sosem viselt ennyire csúnya ruhát - fotók

Ebből a fényes, virágmintás anyagból egy blúz vagy egy legfeljebb térdig érő ruha, ha szép nem is, talán még elviselhető lenne, ám egy földig érő estélyi már sok. Katalin hercegné úgy festett, mintha egy nem kimondottan ízléses sötétítőfüggönyből varrtak volna neki ruhát, erre a hatásra pedig a szoknyarész szabása még inkább ráerősített.

Bár tudjuk, hogy Katalin hercegné előszeretettel veszi fel többször is ugyanazt a ruhát, reméljük, hogy ez az estélyi a gardróbja legmélyén landol, és soha többé nem is kerül elő onnan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top