Öltözködjünk

5 szett, ami biztosan divatos lesz jövő tavasszal

Az elmúlt egy hónapban szinte folyamatosan divathét volt valahol a világon, legutóbb Szöulban vonult fel a divatvilág krémje. Azonban a meghatározó kollekciókat még mindig New Yorkban, Párizsban, Londonban és Milánóban mutatják be a tervezők.

A divat iránt kicsit is érdeklődők árgus szemekkel figyelik, hogy mire is számíthatnak a következő szezonban, a szerencsésebbek pedig már meg is tudják venni a nekik legjobban tetsző darabokat. 

A bemutatók után szinte azonnal hozzájuthat a dizájnerdarabokhoz a nagyérdemű a Moda Operandi néven futó, luxusruhákat árusító webshop segítségével. A bolt most a WWD, divatszakmai portálon nyilvánosságra hozta, hogy mely darabok voltak a legnépszerűbbek a 4 nagy divathéten zajló, 216 (!) divatbemutatón látható szettek közül. Azt a luxustermékeket árusító üzlet nem árulta el, hogy melyik ruhából mennyit adtak el, de az biztos, hogy az első helyezett ruhára már több mint 100 megrendelés érkezett.

5 szett, ami biztosan divatos lesz jövő tavasszal

A folytatásért kattints a Kisfekete caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top