Öltözködjünk

7 dolog, amit sose viselj első randin, ha pasi vagy

A férfiaknak sem egyszerű a legmegfelelőbb öltözéket kiválasztaniuk az első randira, ezért úgy döntöttünk, nekik is segítünk, mutatunk három tuti szettet, és elmondjuk, szerintünk mit ne.

A múlt héten a pasik tanácsai alapján állítottunk össze néhány szettet az első randira csajoknak. Most fordul a kocka. Bemutatjuk, mi miben szeretnénk látni a férfiakat az első randin.

Laza, sétálós randihoz

Póló, chino: H&M Dzseki: Mango Kardigán: F&F Cipő: Zara
Póló, chino: H&M, dzseki: Mango, kardigán: F&F, cipő: Zara

Az outfit alapja a cipő. Válasszatok egy kényelmes bakancsot, sportcipőt (hűvösebb idő esetén magas szárút) vagy bokacsizmát, és már indulhat is a kirándulás. Öltözzetek rétegesen (ne csak a kabátra, de az alsóbb rétegekre is fordítsatok figyelmet), így ha a séta esetleg teázásba vagy vacsorába torkollik, akkor sem lesztek meglepve.

 Vacsorához

Ing: Gant Nadrág: Hugo Boss Zakó: Scotch & Soda Cipő: Zara Öv: Mango Óra: Diesel
Ing: Gant Nadrág: Hugo Boss, zakó: Scotch & Soda, cipő: Zara, öv: Mango, óra: Diesel

Egy vacsorarandinál fontos az elegancia, azonban nem szükséges túlzásba esni. Egy hosszú ujjú ing és egy sportzakó tökéletes választás, amiben a nők többsége egyetért. Mi nagyon szeretjük a szürke, a barna és a sötétkék kombinációját, ami azonnal különlegesebbé tesz egy egyébként nagyon minimalista összeállítást is.

Borozós, beszélgetős randihoz

Ing: Hugo Boss Pulóver: Gant Farmer: H&M Cipő: Tisza Cipő Óra: Seiko Pénztárca: Scotch & Soda
Ing: Hugo Boss, pulóver: Gant, farmer: H&M, cipő: Tisza Cipő, óra: Seiko, pénztárca: Scotch & Soda

A szezon slágerszínét, a bordót nemcsak csajok hordhatják, mi nagyon szeretjük ezt a színt a pasikon is, egy bordó pulcsi például sokkal izgalmasabb, mint a szokásos fekete vagy szürke változat. A szerintünk egyik legférfiasabb ruhadarab, a kockás ing pedig sosem megy ki a divatból. Most találtok apró és nagyobb kockás darabokat is a szivárvány minden színében, válogassatok kedvetekre.

És ha már elmondtuk, mit szeretnénk látni, összeszedtük azt is, hogy mit nem:

  • Nem megfelelő méretű ruhadarabok: Kedves férfiak! Ha egyedül nem megy, kérjetek segítséget az eladótól, ismerősöktől, de mi már rengeteg lötyögő nadrágot és túlméretezett zakót láttunk, ami kifejezetten egy első randin nem tesz túl jó benyomást.
  • Öltöny: Igazán értékeljük, hogy ennyire kiöltöztök a kedvünkért, de az öltöny már túlzás. Hacsak nem koktélruhában indulunk a randira, valószínűleg alulöltözöttnek fogjuk érezni magunkat mellettetek.
  • Túl sok ékszer: Természetesen az ékszerviselés nemcsak a nők kiváltsága, de egy hatalmas arany nyaklánc vagy egy fél alkart beterítő karkötő már túlzás.
  • Köldökig kivágott póló: Ezt nem csak az első randin, de máskor sem kellene viselnetek…
  • Hegyes orrú cipő: Ezt leginkább a köldökig kivágott pólóhoz tudjuk hasonlítani.
  • Koszos cipő:  Alap, hogy egy randira megtisztított cipőben érkezz, így azonnal jó ponttal indulsz.
  • Agyonzselézett haj: Elég természetellenes látvány a bármilyen fizikai erőhatásnak ellenálló frizura, ráadásul beletúrni sem lehet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top