Öltözködjünk

Egy ruhából sokat – olcsón és egyszerűen

Mindannyiunknak vannak kedvenc ruhadarabjai, amiket legszívesebben munkába, hétvégén és bulizni is hordanánk, mert annyira kényelmesek, jól állnak. A feladat nem lehetetlen, csak a megfelelő kiegészítőket kell hozzá megtalálnunk. Megmutatjuk, hogyan.

Kaméleon farmer

Valószínűleg mindenki rendelkezik kedvenc farmerrel, hiszen kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül alapruhadarab. Ahogy azt már sokszor elmondtuk, a legpratikusabbak a sötétkék és fekete farmerek, amelyek nincsenek túlságosan koptatva, így munkába is bátran viselhetőek.

Made in Heaven farmer, Jigsaw zakó, H&M póló - Háda, vintage fehér pulóver - családi örökség, bőrcipő - Vagabond, edzőcipő - Inov8
Made in Heaven farmer, Jigsaw zakó, H&M póló – Háda, vintage fehér pulóver – családi örökség, bőrcipő – Vagabond, edzőcipő – Inov8

Egy jó szabású, sötét farmer varázslatos átváltozási képességekkel bír: színes edzőcipővel és pulóverrel tökéletesen hétköznapi darab, viszont egy jó zakóval és bőrcipővel máris professzionálissá válik. A hatást pompásan lehet fokozni magas sarkú cipővel és csinos blúzzal, sállal, ékszerekkel. Így ugyanaz a nadrág számos összeállítás biztos alapját jelentheti.

Mindennapi csillogás

Korábbi cikkeinkben többször is elmondtuk már, mennyivel jobb hely lenne a világ, ha többet hordanánk flitteres holmikat. Ezért aztán egyik legfontosabb missziónknak tekintjük, hogy a lehető legtöbb divatanyagba becsempésszük a csillámokat, és megmutassuk, hogy akár az irodában is nyugodtan lehet kicsit csillogni.

Így hordd ugyanazt a ruhát többféleképpen!
Topshop flitteres szoknya, vintage pashmina pulóver, Dune magassarkú – Háda, fekete hosszú ujjú póló – H&M, bőrcipő – Vagabond

Ez a flitteres szoknya ugyan jóval túl van a “kicsit” fogalmán, de ez senkit ne zavarjon. Ismét csak a jó öreg Oxford cipőt hívtuk segítségül, egy színben hozzáillő férfipulóverrel párosítva, és tessék: a buliszoknya máris megszelídült. Fontos tényező, hogy hétköznapra ne feketével párosítsuk a flitteres ruhadarabokat, jót tesz a kicsit formátlan pulóver és a cseppet fiús lábbeli. Ha viszont partizni megyünk, nyugodtan elő lehet kapni a fekete trikót meg a magassarkút, és abrakadabra – máris átalakult a szoknyánk!

Átváltozós szürke

A jól kombinálható ruhatár egyik legfontosabb színe a szürke, nem kétség. A szürke gyakorlatilag minden más színnel remekül együttműködik, szerintünk az egyik leghasznosabb megnyilvánulása egy minél egyszerűbb szabású ruha. Lehetőleg ujjatlan, hogy könnyebben lehessen variálni. Egy jó szürke ruha viselhető fehér blúzzal, zakóval, színes garbóval, kardigánnal vagy rengeteg selyemmel és sok ékszerrel – mindig más arcát mutatja majd, csak rajtunk múlik.

Így hordd ugyanazt a ruhát többféleképpen!
Jackpot ruha, Zara bőrdzseki, Asos farmering, Dune magassarkú – Háda, edzőcipő – Inov8

Edzőcipővel és farmeringgel viszont már ellazul, de el tudjuk képzelni ugyanezt a ruhadarabot bokacsizmával és farmerdzsekivel is. Azonban ahogy feketével párosítjuk, máris szigorúbbá válik, különösen, ha magassarkúba bújunk. Jól szabott zakóval különösen mutatós lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top