Öltözködjünk

Így öltözz az első randira!

A randira való felkészülés izgalmas, de egyben nehéz dolog. Nem könnyű kitalálni, mi tetszene a kiszemelt pasinak. Segítünk.

A környezetünkben élő férfiak ízlése – ahogy ők maguk is – elég eltérő, ám amikor megkérdeztük őket a témáról, néhány dologban egyetértettek a lányok első randis szettjeinek tekintetében. Azokon az alaptételeken túl, mint például: öltözz úgy, hogy szépnek érezd magad és ne kelljen feszengened, megosztottak velünk még néhány hasznos tanácsot. Ezek alapján állítottunk össze nektek három outfitet, három különböző randitípusra.

Laza, sétálós randihoz

Pulóver, táska: Mango, dzseki, farmernadrág: Zara, cipő: Vagabond, karkötő: Dorivisy, fülbevaló: Látomás
Pulóver, táska: Mango, dzseki, farmernadrág: Zara, cipő: Vagabond, karkötő: Dorivisy, fülbevaló: Látomás

Aki egy sétálós, kirándulós randin magassarkúban jelenik meg, az a pasik szerint azonnal tiltólistára kerül. Nyugodtan vedd elő a bokacsizmád, a sportcipőd vagy a Converse-ed, kapj fel hozzá egy kényelmes farmert és egy csinos pulóvert, és készen is állsz a randira. Ez az a randitípus, ami a legkevesebb gondolkodást igényli, a lényeg, hogy öltözz kényelmesen, és légy minél természetesebb.

Vacsorázós randihoz 

Ruha: Mango, kabát: French Connection, cipő: Zara, táska: Anna Amélie, nyaklánc, fülbevaló: Dorivisy
Ruha: Mango, kabát: French Connection, cipő: Zara, táska: Anna Amélie, nyaklánc, gyűrű: Dorivisy

Mivel az egész estét egymással szemben ülve fogjátok tölteni, ezért a hangsúly ne a lábaidon, hanem az arcodon és a dekoltázsodon legyen. Természetesen itt sem kell túlzásba esni, egy különleges nyaklánc vagy a gyönyörű hajkorona is megteszi a hatását. A mély dekoltázs helyett pedig ajánljuk inkább a most olyan divatos ejtett vállú ruhákat.

Borozós, beszélgetős randihoz

 

Felső: Asos, nadrág: French Connection, táska: Látomás, cipő: Zara, f ülbevaló: Mango, karkötő: Doridea
Felső: Asos, nadrág: French Connection, táska: Látomás, cipő: Zara, f ülbevaló: Mango, karkötő: Doridea

A fiúk legjobb tippje egy esti iszogatós randihoz a szűk, szexi nadrágod és a kedvenc topod. Nincs szükség magas sarkakra (persze viseld azt, ha abban jobban érzed magad) vagy sokat villantó felsőkre, a farmer és egy csinos top kombináció éppolyan vonzó lehet, ráadásul valószínűleg ez áll a legközelebb a mindennapi viseletedhez, így később sem fognak csalódni, ha újabb randikra kerül majd sor.

És ha már elmondtuk, mit viselj, összeszedtük azt is, hogy mit ne:
  • Túl szűk ruhák – Minket, nőket zavar a legjobban, ha a ruha minden apró dudort megmutat, ha az egész randi alatt be kell húznunk a hasunkat, és egy pillanatra sem tudunk a partnerre koncentrálni.
Így öltözz az első randira!
  • Túl kivágott és túl rövid ruhák – Ez a férfiak szerint is alap. Ha nem csak egy éjszakát szeretnél a kiszemelttől, ne küldj erre utaló jeleket a ruházatoddal sem.
  • Olyan ruhák, amiket máskor sosem viselünk – Miért akarnánk olyannak mutatni magunkat, amilyenek nem vagyunk, és ezután sem leszünk? Persze be lehet újítani egy-két dolgot egy első randira, de ne próbáljunk a sajátunkkal ellentétes stílust erőltetni magunkra csak azért, mert úgy gondoljuk, hogy a másiknak az tetszene.
Így öltözz az első randira!
  • Nem alkalomhoz illő ruhák – Mint említettük, a magassarkú a Margit-szigeti pikniken nem jó választás, ugyanígy a sportruházat sem az egy elegáns étteremben. Hacsak nem meglepetésről van szó, mindenképpen beszéljük meg az illetővel, hogy mi is lesz a program.
  • Túl trendi ruhák, minták keverése – A pasikat általában nem érdekli annyira a divat, mint a nőket. Hiába számít szupertrendinek, ők nem szeretik a gyógypapucsokat, a boka fölött elvágott bő szárú nadrágokat és a minták őrületes keverését. Később be lehet ezeket is dobni, de az első randin egyelőre hanyagoljuk őket.
Így öltözz az első randira!
  • Túl sok smink – Vonzó a piros száj, de nem az első randin. Ha biztosra szeretnénk menni, hangsúlyozzuk a szemünket, fő a szemkontaktus.
  • Túlzásba vitt parfüm – Sőt, a pasik szerint az sem baj, ha teljesen elhagyjuk a parfümöt. Kenjük be magunkat vékonyan testápolóval, ez az illat keveredve a saját illatunkkal még vonzóbb tud lenni.
Így öltözz az első randira!
  • Bármi, amit a szennyeskosárból vettünk elő – Készüljünk előre, ne a randi napján kelljen rádöbbennünk, hogy a tervbe vett ruha nincs kimosva…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top