Öltözködjünk

Színkattanás: zöld Julianne, fehér Kate és piros Rihanna

Amikor már a sokadik kék blúzt veszem, jövök rá, hogy kellene más színűt is, hiába kedvencem a kék. Szerencsére felment a tudat, hogy a sztárok is így vannak ezzel – következzenek ők és kedvenc színeik.

Változatos színeket hordani és megújulni jó, ugyanakkor ha megtaláltad saját árnyalatodat, ami igazán jól áll és jól érzed magad benne, miért ne viselhetnéd újra meg újra?! Elég körülnézni a divatikonnak tartott nők körében, hogy rájöjjünk, ők is ezt teszik.

Rihanna és a piros

A sztárok is ragaszkodnak a kedvenc színeikhez

Mivel az énekesnő öltözködésére a vagányság és a magamutogatás a jellemző, ezért voltaképpen természetes, hogy kedvenc színe a piros. Sőt, a sztár hajszínét is gyakran a szín valamilyen árnyalatára változtatja. Idén májusban például a narancsos rozsdás verzióra esett a választása, de volt már barnás és paprikapiros is.

Kate Hudson és a fehér

 A sztárok is ragaszkodnak a kedvenc színeikhez

Kate Hudson igazi kaliforniai lány, laza stílusához és szőke hajához pedig tökéletesen passzol a vakító fehér, egyszerűen jó ránézni benne. Valószínűleg a stylistja is egyetért ezzel, vagy csak Kate tanácsait követi, mert az utóbbi idők legfontosabb vörös szőnyeges eseményein szinte kivétel nélkül fehérbe öltöztette a színésznőt. Kate azonban a hétköznapokon is előszeretettel választja ezt a színt, gyakran kombinál fehér pólót fehér blézerrel, ami azonnal sikkessé teszi a megjelenését.

Julianne Moore és a zöld

 A sztárok is ragaszkodnak a kedvenc színeikhez

A csodálatos színésznő alabástrom bőréhez és vörös hajához mi más illene jobban, mint a zöld. Szerencsére Julianne nem szorítkozik egyetlen árnyalatra, az egészen mély zöldektől az ezüstös árnyalatokon át a khakiig mindent bevállal, és legyen szó vörös szőnyegről vagy a hétköznapokról, egy zöld ruhadarab vagy kiegészítő szinte mindig megtalálható az összeállításában.

Jennifer Aniston és a fekete

A sztárok is ragaszkodnak a kedvenc színeikhez

A kis fekete koronázatlan királynője valószínűleg annyira szerethette ezt a színt, hogy még párt is ez alapján választott magának. Justin Theroux ugyanis nemcsak fekete hajú, de maga is a szín rajongója. Gyakran látni együtt őket fekete bőrdzsekiben és fekete farmerben. Amíg Jen a vörös szőnyegen is ilyen elegánsan viseli ezt a színt, mi nem bánjuk, sőt.

Sandra Bullock és a kék

 A sztárok is ragaszkodnak a kedvenc színeikhez

Sandie sportos és fiatalos énjéhez remekül illik a kék, az évek során számos vörös szőnyeges megjelenésén viselt már tengerkéket, indigót, királykéket, ami csodálatosan kiemeli sötét haját és barna szemeit. Felmérések alapján a kék szín a legnépszerűbb a világon, azonban a sztárok közül meglepően kevesen vallják kedvencüknek.

Solange Knowles és a narancs

 A sztárok is ragaszkodnak a kedvenc színeikhez

Beyoncé húga az a típus, aki sosem követi, inkább alakítja a trendeket, mi pedig imádjuk a bevállalósságát. Bevallottan rajong a feltűnő rúzsokért, kedvence a mandarin, olyannyira, hogy szinte minden nyilvános eseményen ezt választja. Máson talán túl sok lenne egy öltözéken belül több narancsárnyalat kombinálása, Solange stílusához valahogy mégis passzol.

+1 – Katie Holmes és a csíkos

A sztárok is ragaszkodnak a kedvenc színeikhez

Tom Cruise exneje nem egyetlen szín rajongója, hanem egy mintáé, ráadásul nemcsak őt láthatjuk gyakran csíkosban, de kislányát, Surit is szívesen öltözteti így. Katie a klasszikus amerikai stílust képviseli, aminek a Hilfiger által meghonosított tengerészminta is fontos részét képezi. Legyen szó elegáns alkalmakról vagy tengerparti nyaralásról, a minták legegyszerűbbikével sosem lőhetünk mellé.

Olvass még a témában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top