Öltözködjünk

Ezek legyenek egy női táskában kánikula idején

A női táska olyan kincseket rejthet, amikre egyetlen férfi sem gondolna. Elkezdtem kutatni a táskámban: először egy félliteres ásványvizes palack, aztán egy kétnapos szendvics, majd egy fél tábla csoki, ezt követően pedig egy hajkefe került a kezembe. De a telefon még mindig csörgött…

De mi van ilyenkor, amikor kinn 40, nálam benn a lakásban egy lapos tetős zárószintjén 39 fok van? Elmondom, én hogyan lépek ki ilyenkor a lakásból, avagy mit tartalmaz a táskám kánikulában:

Legyező

Néhány éve teljesen beleszerettem a legyezőkbe. Annyira nőcis, annyira kihívó, és nem mellesleg még hasznos is: bármikor előkaphatod, és azonnal szellőt generálhatsz magad körül. Oké, tudom, egy trópusi tengerparton jobban esne, ha egy izmos bennszülött pálmaággal legyezne. Na de ébresztő! Inkább kapd elő a kínaiban 300 forintért vásárolt legyeződ, és hűtsd le magad!

Nedves törlőkendő

A nedves törlőkendő is nagyon jó szolgálatot tehet. Amikor már úgy érzed, hogy patakokban folyik rólad a víz, egy ilyen kendővel akár az arcod, akár a hónaljad vagy bármely testrészed felfrissítheted.

Olvasd tovább, kattints a Lótusz cafeblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top