Öltözködjünk

A stílus örök: hogy öltözzön egy randira a férfi?

Számtalan randevún vagyok túl. Nem azt várom el, egy férfitól, hogy talpig Gucciban legyen, Breitling órával karján. Viszont van, amit szeretnék látni. Azt, hogy van stílusa...

Szerintem a stílus nem pénzkérdés. Oké, van, aki megengedhet magának luxus kategóriájú kiegészítőket, pólót, cipőt…de sosem az árát néztem annak, amiben megjelent. Mert igenis számít a megjelenés. Egy kedves ismerősöm azt mondta, olyan férfit válassz magad mellé, akivel kézen fogva végigsétálsz  belvárosban.

A stílus örök: hogy öltözzön egy randira a férfi?
Igen,  tudom,  számít az is,  hogy én milyen vagyok. Cicababa semmi esetre sem. De ha alkalom van rá, akkor magas sarkúba bújok, nőnek öltözöm, pici smink. Kilók ide, kilók oda. A hangsúly azon van,  hogy NŐ. De kedves uraim. A sportcipő, főleg ha ütött-kopott, a kínai pörköltszaftos póló, a szandál–zokni kombináció inkább lohasztó, mint vágykeltő. És számomra sok dologról árulkodik. Nem veszi a fáradságot,  hogy tisztességesen felöltözzön.  Vagy esetleg nincs is mibe, mert eddig anya vagy a volt feleség vásárolt neki. Ebben az egy dologban el lettem kényeztetve a házasságom idején. A volt férjem “megörökölte” cipőmániámat,  és rajongott a jó órákért. Ami fontos, hogy kivételes alkalommal hordott rövid ujjú inget. Elméletileg férfiember nem hord rövid ujjú inget, főleg nem nyakkendővel. Rosszul vagyok,  ha például a vőlegény ilyen inget húz fel magára a nagy napon. Kedves menyasszonyok, ne hagyjátok. Ha már melege van,  inkább vetkőzzön ingujjra, hajtsa fel, csak ne legyen rövid az ujj… Folytatás a KisDorina blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top