Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár!

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

Mint Katalin hercegnő

Top, blézer, nadrág, kendő: Marianna Boutique, táska: Laoni, cipő: CCC
Top, blézer, nadrág, díszsál: Marianna Boutique, táska: Laoni, cipő: CCC

Katalin hercegnő viszonylag ritkán visel nadrágot, amikor viszont igen, akkor azt is nagyon sikkesen teszi, ezért érdemes tőle inspirálódni. A fehér top sötét blézerrel és díszsállal igazán elegáns, a szett szigorúságát azonban megtöri a színes nadrág. Az összeállításhoz tökéletesen passzol a magas sarkú, de akár egy lapos vászoncipővel is működik.

Mint Miranda Kerr

Blúz, nadrág: Marianna Boutique, táska: Laoni, cipő: CCC
Blúz, nadrág: Marianna Boutique, táska: Laoni, cipő: CCC

Miranda Kerr szettje a hetvenes éveket idézi, ami nagyon divatos ebben az évben. A retró stílusú blúz betűrve a bő szárú, magas derekú nadrágba, igazán nőies összhatást ad. Ha nincsenek eleve nagyon hosszú lábaid, az ilyen nadrágokhoz jól jön a magasított cipő, melynek azonban nem muszáj tűsarkúnak lennie, lehet egy sokkal kényelmesebb, éktalpú lábbeli is.

Mint Claudia Schiffer

Blúz, szoknya, kendő, táska: Marianna Boutique, cipő: Humanic
Blúz, szoknya, díszsál, táska: Marianna Boutique, cipő: Humanic

A fehér blúz kék farmerszoknyával klasszikus kombináció, melyet a szett többi elemének variálásával lehet feldobni, karakteresebbé tenni. Claudia Schiffer például egy mutatós díszsálat és natúr színű táskát, illetve magas sarkú szandált választott hozzá, ehhez hasonlót ajánlunk mi is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top