Öltözködjünk

Még nincs kétéves, de már Louis Vuitton-táskát kapott – fotók

A 30 éves nő a két lányát máris Gucciba öltözteti és Louis Vuitton-táskát vásárol nekik, csak mert azt szeretné, hogy a lányok jól nézzenek ki.

A 30 éves Jerry Lee legfőbb célja, hogy lányai jól nézzenek ki. A 20 hónapos Milannak és a 8 hónapos Valentinónak több mint száz ruhája és kilencven pár cipője van, és máris gyermekmodellként dolgoznak…

A legtöbb kismama leginkább azzal foglalkozik, hogy két év alatti kicsijének legyen elegendő pelenkája, vagy a banán ne a hajukban landoljon. És akadnak olyan anyukák, akiknek legfőbb elfoglaltsága, hogy méregdrága tervezők boltjaiban vásárolják meg lányaik holmijait.

Még nincs kétéves, de már Louis Vuitton táskát hord

Reggelente hosszasan készülődnek

Jerry minden reggel kiválasztja az aznapra szánt tökéletes öltözéket, az ékszereket, a táskát, a parfümöt, majd az alig kétéves Milan körmeit fényesre polírozza, frizuráját hajlakkal tökéletesre igazítja. A portréfotós édesanya szereti, ha gyerekei makulátlanul néznek ki. Jerry, aki maga is gyermekmodell volt, egyszerű körülmények között nevelkedett. Elmondása szerint eddig lányai ruházatára nagyjából 6 ezer fontot (kb. 2,6 millió forint) költött. Mindkét kislánynak máris ötven ruhája van, nem beszélve a szoknyákról, nadrágokról, egyéb felsőruházatról és a számtalan cipőről. Talán nem meglepő, hogy Milan első két szava a “cipő” és a “táska” volt.

Még nincs kétéves, de már Louis Vuitton táskát hord

A lányoknak ékszereket, parfümöt is vásárol az édesanya, a baby Bvlgarit példának okáért 43 fontért (18 500 forint), de Milan karácsonyi ajándéka legutóbb egy 250 fontos (kb. 110 ezer forint) Louis Vuitton-táska volt, és természetesen rendszeresen megfordulnak a Gucci gyermekboltjában is.

Jerry olyan celebkislányok, mint Harper Beckham vagy Suri Cruise öltözködését követi. Azt szeretné, ha lányaiból később ismert modellek lennének.

További cikkek baba, öltözködés témában az NLC-n:

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top