Öltözködjünk

Minnie egeret csináltak Mick Jagger lányából – fotók

Minnie-vé alakította át Georgia May Jaggert a fiatal brit tervező, Ashley Williams a Dazed divatmagazin számára. Az együttműködés azért jött létre, hogy Minnie egérnek a divat világára gyakorolt hatását ünnepeljék.

A stylist Elizabeth Fraser-Bell volt, a fotókat pedig Sharif Hamza készítette a Dazed magazin tavaszi-nyári számához, és később a szeptemberi Londoni Divathetek Minnie Style’kiállításának részét fogják képezni. A kiállítással azt kívánják bemutatni, hogy a híres egér milyen stílusirányzatokat inspirált. Minnie már számos izgalmas együttműködés múzsája volt a divat világában, mióta 1928-ban feltűnt Mickey egér kedveseként, illetve meghatározta sok lány első divatélményeit is.

Minnie egeret csináltak Mick Jagger lányából

A Brit Divattanács által támogatott fotókiállítás kurátora Georgia May Jagger lesz, és Minnie stílusának számos variációját felvonultatja a magazinos divatanyagoktól kezdve a popkulturális képekig. Jagger szenvedélyesen szeret fotózni, így úgy tervezi, hogy a saját alkotásait is kiállítja.

Lebilincselő és kreatív

Mindig is Minnie-rajongó voltam, ezért nagyon örülök, hogy ezen a kampányon dolgozhatok, amely megmutatja, hogy a popkultúra milyen lebilincselő és kreatív módon befolyásolja a divat világát. Minnie szórakoztató, független és nagyon stílusos, és nagyszerű volt együtt dolgozni Ashley-vel és a Dazed magazinnal. Egy modern, brit értelmezést alkottunk, ami inspirációul szolgál a kiállításhoz” – mondta Georgia May.

Minnie egeret csináltak Mick Jagger lányából

Minnie-nek már számos referenciája van a divat világában Herb Ritts híres Madonna-fotójától kezdve a LOVE magazinos Minnie címlapfotón keresztül Victoria Beckham Vogue Fesztiválos szerepléséig. A Londoni Divatheteken megrendezett kiállítás ezeket fogja össze innovatív és szórakoztató módon, megmutatva Minnie évtizedek óta tartó, divatvilágra gyakorolt hatását. A Minnie Style kiállítás 2015. szeptember 18. és 22. között lesz megtekinthető a Londoni Divathét részeként.

Minnie egeret csináltak Mick Jagger lányából

Oszd meg Minnie egeres stílusod!

Lelkes fotósként Georgia May Jagger az Instagramon keres inspirációt a szeptemberi Londoni Divathéten  Minnie Style kiállításához. Oszd meg a Minnie egeres stílusodat és használd a #MinnieStyleUK hashtaget vagy további információért keresd fel a DazedDigital.com weboldalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top