Öltözködjünk

Plus size stílustippek

Moletten is szeretnél szexi, csinos és gyönyörű lenni? Igen? Akkor olvass tovább!

1. Az első és legfontosabb dolog, hogy légy őszinte magaddal! Állj a tükör elé, még ha nehezedre esik is, vizsgáld meg a tested: a felső testalkatod a méretesebb? Vagy netalán az alsó érából szeretnél (optikailag) lefaragni picit? Miközben végignézel magadon, ne érezz szégyent vagy undort! Szeretettel és kedvesen nézz végig magadon! Mert bár most ez a nő tekint vissza rád tükörből, ezen bármikor változtathatsz. Ha pedig elfogadod magad ilyennek, az még jobb! 

2. Megnézted magad? Megállapítottad, hogy hol milyen pluszkilók tanyáznak? Akkor most igyekezz elfogadni és szeretni a tested! Mondd is ki hangosan: “Szeretem a testem. Szeretem a testem. Szeretem a testem…” Addig ismételd, amíg nem sikerül belül is érezned és elfogadnod magad. Mert ez csak egy “alapanyag”. Öltözettel mindent lehet korrigálni! Nézd meg, testalkatod szerint melyik típusba tartozol.

3. Az öltözködés a fehérneművel kezdődik. A melltartó helyes kiválasztása az egyik legfontosabb szempont. A tökéletes melltartó megtalálása nem könnyű feladat, de főleg nagyobb mellméretű hölgyek számára elengedhetetlen. Ha bő, nem tart eléggé, ha szűk, és bevág, vagy szorít, az meg az egész napodra rányomja bélyegét! Ezért a melltartó vásárlásához kisebb üzletet ajánlok, ahol az eladó odafigyel a vevőre, és segít neki a tökéletes melltartó kiválasztásában. Ott, bár az árak lehet, hogy kicsit magasabbak, a szakértelemért megéri egy picit többet rááldoznunk.

Nemcsak a melltartónknak kell tökéletesnek lennie, hanem az alsóneműnknek is. Ha szeretnél néhány centit lefaragni a pocakodból, fenekedből, akkor a karcsúsító, popóemelő fazonokat ajánlom. Itt olvashatsz a karcsúsító fehérneműkről.

Plus size stílustippek

4. Sose hordj indokolatlanul bő cuccokat! Az utóbbi 10 évben pozitív változás indult meg Magyarországon is a 44-es méreten felüli öltözködésben; egyre több cég árul nagyobb méretű ruhákat, melyek még csinosak is. A bő cuccok kora lejárt, az enyhén karcsúsított, picit szűkebb ruhák kezdik átvenni a ducidivat főszerepét.

5. Hordj ruhát! Én imádom a ruhákat, mert így a reggeli rohanásban nem kell a szoknyát, nadrágot a felsővel, ne adj’ Isten a kabáttal, cipővel, táskával párosítani, hanem elég csak a rucihoz illő holmikat felkapnunk. A ruhákban az is jó, hogy rengeteg fazon létezik, és a rucikkal is szuperül tudod eltakarni, amit el kell, és megmutatni, amit kötelező. Például én szeretem a mély dekoltázst, mert nemcsak szép, de figyelemfelkeltő is, és azonnal eltereli a figyelmet a pocakról vagy a lentebbi hurkákról. Ha te szégyenlősebb vagy, egy szép sállal azonnal tompíthatod a veled szemben álló férfi sokkját, amit a gyönyörű dekoltázsod miatt érez! 

Plus size stílustippek

Még több tipp a Dundi Angyal blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top