Öltözködjünk

Rojtok mindenütt – ez a tavasz trendje

Az idei tavaszi-nyári szezonban minden divat, ami rojtos. Elég az is, ha egyetlen rojtos darab van a szettedben, de a rojtosat rojtossal kombinálni sem tilos.

Etnósan

Póló: H&M, poncsó: Mango, nadrág, cipő: Zara, nyaklánc: Camaieu, táska: Bijou Brigitte
Top: H&M, poncsó: Mango, nadrág, cipő: Zara, nyaklánc: Camaieu, táska: Bijou Brigitte

Ha farmerral kombinálod a rojtos cuccokat, legyen szó akár ruháról, akár kiegészítőkről, szinte biztosan nem lőhetsz mellé az összeállítással. Különösen, ha a rojtos holmi egyben etno stílusú is, mint például ez a top vagy épp a kardigán-poncsó hibrid.

Cowgirl stílusban

Kabát, nyakék: Bershka, póló: Mango, szoknya: H&M, cipő, táska: Zara
Kabát, nyakék: Bershka, póló: Mango, szoknya: H&M, cipő, táska: Zara

A natúr barna árnylat soha nem megy ki a divatból, feketével párosítva pedig kimondottan karakteres összhatást ad. Ha bevállalósabb vagy, nyugodtan vegyél fel extra rojtozott darabokat is, mint ez a fekete szoknya, vagy cowgirl stílusú bőrdzseki.

Finoman

Kardigán, fülhallgató: Bershka, póló: Mango, nadrág, cipő: Zara, táska: Bijou Brigitte, gyűrűk: H&M
Kardigán, fülhallgató: Bershka, póló: Mango, nadrág, cipő: Zara, táska: Bijou Brigitte, gyűrűk: H&M

Ha nem ragoznád túl a rojtos ruhákat, akkor csak egy kulcsdarabra lesz szükséged: például egy laza, de elegáns, csomózott, rojtos kardigánra. Kombináld bátran világos ruhadarabokkal és kiegészítőkkel! 

Rojtossal

Ruha, táska, mobiltok: H&M, dzseki, gyűrű: Mango, cipő:Zara
Ruha, táska, mobiltok: H&M, dzseki, gyűrű: Mango, cipő: Zara

Itt a bizonyíték, hogy a rojtos darabokat is lehet elegánsan viselni! A rafinált mini-maxi ruha játékossága a hobo stílusú táskával és a rojtos magas sarkúval fokozható. A rojtos dzseki pedig ebben a szettben valódi fricska. Idén tavasszal azonban ez is belefér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top