Öltözködjünk

Miért kell egy tuti úszódressz nyárra?

Minden egyes vásárláskor és minden egyes vízpartra indulásnál felvetődik a kérdés: bikini vagy fürdőruha? A választás nem mindig egyszerű.Íme néhány érv a egyrészes fürdőruha mellett, mert nemcsak a bikininek, hanem az úszódressznek is vannak előnyei!

Mert nyugodtan lehet benne úszni

Bár villantani mostanában egyre divatosabb, ezt hagyd meg a celebeknek. Éppen ezért, ha egy alaposat úszni támad kedved, akkor egy olyan úszódressz lesz ideális számodra, ami stabilan a helyén marad, akkor is, ha gyorsúszásban tempózol. Vagy beugrasz a medencébe. Kevés annál kínosabb szituáció van, mint amikor ugrás közben repül a bikini pántja vagy pár hossz után a medencéből kiemelve magad konstatálód, hogy a felsőd a nyakadat takarja, a melleid pedig  szabadon ugrálnak. Ugye Te sem vágysz ilyesfajta feltűnésre? Akkor válassz egy remek úszódresszt és nem lesz ruházati baleset!

Miért kell egy tuti úszódressz nyárra?

Mert ápol és eltakar, ha arra van szükség

Sokan küzdenek azzal, hogy terhesség után, bár a súlyuk ismét a régi, a galád striák megmutatják hol nyúlt ki a bőr. A csíkok eltakarására a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás egy csinos fürdőruha. Hasonló a helyzet akkor is, ha némi felesleg fodrozódik deréktájon. A bugyik többsége ezt kettévágja, cseppet sem esztétikus látványt nyújtva. Egy egyrészesben viszont szép kerek maradhat a csípő. A törzs megnyújtása is egyrészessel a legegyszerűbb, elég találni egy jól szabott, hosszában csíkos vagy éppen apró mintás darabot, és máris korrigáltunk valamit magasságunkon.

Miért kell egy tuti úszódressz nyárra?

Mert változatos fazonok közül válogathatsz

Régen volt a háton nyitott dressz és kész. Ma már ennél sokkal jobb a helyzet. Mindenféle fazon akad a kollekciókban. Nemrég vásároltam olyan darabot, ami, ha csak deréktól felfelé nézed, inkább tűnik haut-couture estélyinek, mint fürdőrucinak. Szóval szinte bármilyen stílus és dekoltázs akad. Kerek vagy hosszúkás kivágás. Csípőnél magasabbra szabott darabok, sőt még deréknál kivágott modellek is léteznek. Lapozgasd csak végig a választékot, biztos, hogy akad számodra is érdekes!

Miért kell egy tuti úszódressz nyárra?

További előnyök a Fürdőruhák blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top