Öltözködjünk

Miniszoknyát a munkába?

Minden reggel állok tanácstalanul, álmosan a szekrény előtt és töprengek mit vegyek fel. Tekintettel az időjárási körülményekre (esik) nadrágos verziót választottam, nem úgy, mint az a kolléganő, aki szexi miniruhában lejtett végig az imént az iroda folyosóján...

A miniszoknyával az a legnagyobb gond, hogy mindenképp a figyelemfelhívó:
1. Ha leülsz felcsúszik. 
Folyománya: a nem húzod le, azért figyelnek fel rád, mert kilátszik a fehérneműd, ha folyton izegsz-mozogsz és egyengeted a ruhád, akkor meg azért.
2. Állóhelyzetben mindenki a lábaidat mustrálja.

Önbizalom kérdése, hogy a második pont zavar-e vagy sem, minden esetre nem árt tudatosítanod, hogy a férfikollégák figyelmét mennyire el tudja terelni egy aprócska szoknya a teljesítményedről. Sok minden más fordul meg a fantáziájukban ha rólad, a “miniszoknyás csajról” van szó, de biztosan nem az lesz az első ami beugrik veled kapcsolatban, hogy milyen klassz prezentációt tartottál a múlt héten, vagy hogy milyen precízen tudod kezelni a kimutatásokat. 

Milyen hosszúságú szoknyát érdemes választani? Tudd meg a Női Pálya blogon!

Miniszoknyát a munkába?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top