Öltözködjünk

Miben ünnepeljenek a gyerekek?

Megírtuk a Jézuskának a levelet, és számoljuk, hányat kell aludni a csengőszóig. A karácsonyi készülődéshez hozzátartozik az ünneplőruha kiválasztása is. Összegyűjtöttünk néhány ötletet arra az esetre, ha még nem sikerült beszereznetek.

Feketén-fehéren

Az ünneplők terén továbbra is hódít a fekete-fehér összeállítás, nem csak a felnőttek körében. Ha körülnézünk a gyermekruhaüzletek polcain, egészen biztos, hogy találunk majd kislányoknak fekete tüllszoknyát, vagy fehér egyberészes csipkeruhát, ezeket egy szép lakkcipővel és arany, esetleg ezüst táskával dobhatjuk fel. Kisfiúknak a családi karácsonyozáson talán nincs is elegánsabb megjelenés, mint a fehér ing, sötét nyakkendővel. Ez az a nap, amikor az sem baj, ha az a bizonyos ünneplős fehér ing halászleves vagy mákos bejglis lesz.

Mindkét szett: Mango Kids
Mindkét szett: Mango Kids

Hadd csillogjon!

Egy igazi hercegnő az ünnepek alatt is csillogóban kápráztathatja el a szüleit. Az ezüst és arany kisruhák kínálata nagy, arra érdemes figyelni, hogy egy ilyen hangsúlyos ruha esetében maradjunk a szolidabb kiegészítőknél. Elegendő hozzá az egyszínű leggings, laza bakancs, egy finom kis bársony hajpánt társítása. Sokkal mutatósabb lesz, mint ha az amúgy is csillogó ruhakölteményt még túl akarjuk cicomázni flitteres csodákkal. Az ünnepek alatt a kisrácoknak is megengedett, hogy csillogjanak. A szettjüket izgalmasabbá tehetjük egy vidám felsővel, amelyen arany-, esetleg ezüstlenyomat szerepel.

Arany: H&M, ezüst: Mango Kids
Arany: H&M, ezüst: Mango Kids

Szürke, ami most mégsem szürke

A szürkében az a jó, hogy rengeteg árnyalata van, és azokat egymással kombinálva egy egyedi, alkalmi variációt is létrehozhatunk. Bátran adjatok a szürke alkalmi kisruha mellé ezüst cipőt és ezüst hajgumit, meglátjátok majd, mennyire szerethető outfit lesz belőle. Annak a mini pasinak, aki szürke szett mellett dönt, érdemes sötét nadrághoz szürke inget húznia, egy szürke zakóban pedig végre kicsit apát is utánozhatja.

Balra: H&M, jobbra: Mamas & Papas
Balra: H&M, jobbra: Mamas & Papas

Piros, mint Rudolf orra

A Mikulás is megmondta, hogy különleges rénszarvas Rudolf, mert piros az orra. Miért ne lehetne a mi gyerkőcünk is karácsony estéjén egy különleges, piros ruhában? A kislányok piros tüll- vagy selyemszerű szoknyában, piros cipővel tehetik még szebbé az ünnepet. A szőrmemellény kiegészítésként nemcsak meleg, de trendi is lesz. A fiúknál egy szetten belül kombinálhatjuk az elegáns, sötét szövetnadrágot egy vagány piros kockás inggel. A cipő a srácoknál most sem kérdés, maradhat a kedvenc téli bakancs.

H&M, Zara
H&M, Zara

Mintás

Ma már teljesen mindegy, hogy milyen évszak van. Az idei téli trendek is megengedik, hogy a karácsonyi szett is virágos, állatmintás, vagy éppen mesehősös legyen. Abban az esetben, ha a játékos elegancia hívei vagytok, nyugodtan válasszatok egy Minnie egeres, egyberészes ruhát, amihez stílusban egy piros vagy fekete lakkbalerina dukál. Fiúknak pedig a rénszarvasos pulcsi mókás megjelenést biztosít majd. A mintás szett garanciát jelent arra, hogy a játék a karácsonyfa alatt még vidámabb lesz.

Mindkét szett: H&M
Mindkét szett: H&M

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top