Öltözködjünk

Ez a tökéletes outfit céges ebédhez

Céges ebéd... nem teljesen formális, de azért nem is laza alkalom. Vajon mit vegyünk fel ilyenkor?

A főnököm minden évben szervez egy évzáró ebédet, amit a karácsony előtti héten tartunk. Itt értékeli az évet, kapunk ajándékot, és megválasztja az év dolgozóját. Ez nem egy buli, ahol szól a zene és iszunk, amíg bírunk, hanem egy kellemes ebéd a kollégákkal egy étteremben. A főnök beszéde és az ajándékosztás után pedig mindenki beszélget mindenkivel. Mivel ebéd, nem nyúlik bele az estébe – általában még munkaidőn belül végzünk –, így nem megy el a családdal töltendő drága idő. Nem egy kiöltözős eseményről van szó, de azért szeretnék normálisan megjelenni. Karácsonyra egyébként is beszerzek egy-két új ruhadarabot, de szeptember óta elég sokat fogytam, ezért a zoknikat leszámítva a teljes ruhatáram cserére szorul – illetve előkerülnek a régi darabok, amiket kihíztam, de most újra jók rám. Szóval most úgy vásárolok, hogy az ünnepekre és a hétköznapokra is kényelmesen, de szépen fel tudjak öltözni.

A céges rendezvényre olyasmit képzeltem el, ami alkalmi ugyan, de nem túl alkalmi – végtére is ez egy munkahelyi ebéd a kollégákkal, nem az operabál.

Ezt az egyszerű öltözéket választottam. Fekete skinny farmer, fehér alapon aranymintás felső, fekete kardigán, aminek a gombolása mentén aranyszálak vannak. Egy fehér köves fülbevalót választottam hozzá. A lábamra pedig fekete bokacsizmát húzok.

Outfit céges ebédhez
Hol szerezheted be a ruhadarabokat? Tudd meg Rita blogjáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top