Öltözködjünk

Idézd meg a nyarat Balaton ihlette újrahasznosított táskákkal!

Ismerjétek meg Boglári Bellát, Siófoki Laurát és nem utolsósorban Almádi Carlost: íme, egy igazi nyáridézés a hideg napok átvészelésére!

Magyar Gergő designer alapító tagja a Medence Csoport alkotóközösségnek, mely hosszú évek óta foglakozik a mára fontos kulturális, gazdasági és ökológiai kérdéssé vált újrahasznosítással. Munkáik nemcsak “művészi” értékűek, hanem társadalmi szemléletváltás szükségességére, a környezetünkkel szemben viselt felelősségünkre is felhívják a figyelmet. A Re+Concept márka alatt 2006 óta tudatosan foglalkoznak kültéri és beltéri reklámhálók, hirdetési molinók felhasználásával. Az upcycling náluk nem divatkérdés: kreatív szemlélettel felelnek a fogyasztói kultúra kihívásaira.

Idézd meg a nyarat Balaton-ihlette újrahasznosított táskákkal

“Munkáinkban kifejezetten szem előtt tartjuk a design4all szellemiségét és a demokratizált kreativitás (közönség bevonása az alkotófolyamatba) elvét. Kreatív workshopokon osztjuk meg a megszerzett know-how-t, így biztosítva a társadalmi szerepvállalásunkat, felvállalva a következő generációk képzését” – írják magukról honlapjukon.

Idézd meg a nyarat Balaton-ihlette újrahasznosított táskákkal

Az ART HEKK – Tóth Andrej grafikus projektje – idén nyáron született meg, és Balaton ihlette grafikái, handmade termékei igen hamar kedveltté és ismertté váltak.  

Tóth Andrej grafikus, képzőművész 2014-ben hozta létre az ART HEKK-et, ám maga a koncepció 2013 nyarán Balatonalmádiban, a Wesselényi strand egyik vendéglátóhelyiségének árnyékos asztalkájánál született meg, ahol a csésze fekete és a pohár gyöngyöző fröccs karöltve teret engedett a merész gondolatoknak. Az ART HEKK elsődleges célja, hogy a kis szériás művészi kollekciók egyedi világát közvetíthesse, és ezen alkotásokat minél több ember számára elérhetővé tegye – vallja Andrej.

A Girl Power! blogon még több információt találsz a táskákról, sőt még nyerhetsz is egyet!

Idézd meg a nyarat Balaton-ihlette újrahasznosított táskákkal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top