Öltözködjünk

VV7: az X-Faktor mentorát koppintja Maci

VV Maci nem akárkitől nyúlt öltözködési tippeket, ötleteket: a villalakót az X-Faktor mentora, Little G Weevil ihlette meg.

Na most két opciót tudunk elképzelni: VV Maci vagy óriási Little G Weevil-rajongó, vagy nyomon követi a 2014-es X-Faktor adásait, és látta a Mentorházat, amikor is a blueszenész kockás ing-sapka kombót viselt. Könnyen lehet, hogy mindkét említett dolog igaz, így három opcióról beszélhetünk, bocsánat. Az összeomlott VV Maci öltözködése egyébként még úgy-ahogy istenes (na, nem Bence!), a sapka nem kifejezetten áll jól neki, de hát ennyi baj legyen, néhány másik villalakó esetében sokkal nagyobb a probléma – van, akin a szponzorruha sem segít. VV Dani és VV Zsuzsa az abszolút győztesek e tekintetben (és erre szerintem egyikük sem lenne büszke): míg előbbi legszívesebben tizennyolc sapkát hordana egyszerre, addig utóbbi a köntös-farmer, köntös-cicanadrág, köntös-kabát-cicanadrág szetteket maxolta ki. Mutatjuk, miről beszélünk, kedvencünk, a VV Maci – Little G Weevil szettegyezés a cikk végén!

Tél van, hideg van, tombolnak a mínuszok - értjük mi, de ezt a
Tél van, hideg van, tombolnak a mínuszok – értjük mi, de ezt a “dupla sapka” viseletet kicsit erősnek érezzük.
VV Vikcsunak sem kell a szomszédba mennie öltözködési tippekért: kabátként funkcionáló pléd és lekonyult szakács sapka.
VV Vikcsunak sem kell a szomszédba mennie öltözködési tippekért: kabátként funkcionáló pléd és lekonyult szakács sapka.
A sapka és a magas sarkú külön-külön tök oké, de így...mi azért kétszer is meggondolnánk ezt az outfitet - és gyorsan elvetettük volna az ötletet.
A sapka és a magas sarkú külön-külön tök oké, de így…mi kétszer is meggondoltuk volna ezt az outfitet – és gyorsan elvetettük volna az ötletet.
Mamusz, bokazokni, mintás cicanadrág, köntös, kabát, avagy: a stílus maga az ember.
Mamusz, bokazokni, mintás cicanadrág, köntös és kabát, avagy: a stílus maga az ember.
Két ember, ugyanaz a szett - szerintünk nem kérdés, hogy kinek áll jobban.
Weevil és Maci nagyon hasonló szettben – szerintünk nem kérdés, kinek áll jobban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top