Öltözködjünk

Így hordd a bordót!

Unod már a rossz időt, a nyári forróságra pedig már nem is emlékszel? Csempéssz egy kis melegséget a ruhatáradba, és viselj bordót! Bárhol is vagy, bárhol is járj – megmutatjuk neked a legmenőbb kombinációkat! A szezon hivatalos divatszínei között nem szerepel, mégis mindenhol ez jön most szembe. A ruhaboltokban is.

Munkába

Tévedés, hogy nem lehet elegánsan párosítani a hideg és meleg színeket! A kaftánszerű, gyöngyökkel díszített felső minden szettedet különlegessé fogja tenni. Egy összeállításon belül a bordó több árnyalata is elfér, így itt például egyáltalán nem gond, hogy a kabát, a nadrág, a kesztyű és a táska más és más árnyalatú. Sőt.

Kabát, nadrág: Marks&Spencer, ing, táska: Mango, kesztyű: H&M, cipő: Humanic
Kabát, nadrág: Marks&Spencer, ing, táska: Mango, kesztyű: H&M, cipő: Humanic

Bulizni

Hamarosan közelednek a nagy év végi bulik, ezekre pedig nem feltétlenül kell a már megszokott, fekete partiruhádat felvenned. Idén inkább válassz egy bordót! Egy dögös csizmával és egy vastag harisnyával bármilyen ünnepi alkalomra bevethető.

Kabát, táska: Mango, ruha: Zara, harisnya: Marks&Spencer, stóla: F&F, nyaklánc: H&M, csizma: Humanic
Kabát, táska: Mango, ruha: Zara, harisnya: Marks&Spencer, stóla: F&F,
nyaklánc: H&M, csizma: Humanic

Kirándulni

Még elcsíphetünk egy kicsit az őszi lombhullató fák adta gyönyörű tájból, ezért aki megteheti, annak érdemes kimozdulnia! A meleg, kapucnis kabát sajnos már elengedhetetlen, a kötött holmik pedig nemcsak melegen fognak tartani, de idén rendkívül divatosak is.

Kabát: Zara, pulcsi, nadrág, sapka, sál: H&M, táska: Alexander Wang for H&M, cipő: Office Shoes - Timberland
Kabát: Zara, pulcsi, nadrág, sapka, sál: H&M,
táska: Alexander Wang for H&M, cipő: Office Shoes – Timberland

Otthonra

Egy hideg estén másra sem vágyunk, csak hogy begubózhassunk a puha pokrócunkba: ez a fekete-piros kockás változat egyből a kedvenced lesz, a flitteres kiegészítők pedig garantáltan feldobják a kedvedet – még a legzordabb időjárás ellenére is!

Póló, pulcsi: Mango, nadrág, zokni: Marks&Spencer, papucs, pléd, szemmaszk: H&M, körömlakk: Max Factor
Póló, pulcsi: Mango, nadrág, zokni: Marks&Spencer, papucs, pléd,
szemmaszk: H&M, körömlakk: Max Factor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top