Öltözködjünk

Így válassz melltartót!

Egy nő mindennapjainak nem csupán részét képezi a megfelelő fehérnemű, hanem egyenesen meg is határozza azt. A melltartóválasztás korántsem olyan egyszerű feladat, mint első nekifutásra tűnik, bizony komoly szakértelmet igényel, hiszen ez az a ruhadarab, ami elsőként érintkezik a bőrünkkel, és formálja a melleket.

Tény, hogy nem a legkényelmesebb viselet, de hatással van a közérzetünkre, és a megjelenésünkre. Íme néhány dolog, amit érdemes megfogadni:

  1. Válassz megfelelő méretet! – A nők nagy része éveken keresztül, vagy akár egész életében rossz méretet hord, általában nagyobbat. Erről egy kedvelt fehérneműüzlet eladójával beszélgettem egyszer, amikor engem is szembesített a helytelen méretválasztásommal, és az útmutatásai alapján tényleg sokkal egyszerűbben ment a válogatás, mindemellett pedig rá kellett jönnöm, hogy ami nagyobb, az nem feltétlenül kényelmesebb. Néhány esetben elég csak a kosárméretet változtatni, hogy a kiszemelt darab tökéletesen passzoljon a domborulatokra. Ezt a legegyszerűbben úgy tudjuk tesztelni, ha bebújtatjuk két ujjunkat a hátsó- és a vállpántok alá, ennyi helynek kell maradni, nem többnek.
    Így válassz melltartót!
  2. Keverd a stílusokat! – Az egyszerű, letisztult darabok szerelmese vagy? Szerezz be egy színesebb változatot is, vagy a szokásostól eltérő textúrájút! Nálam alapszabály, hogy néha felpróbálok olyan ruhákat, kiegészítőket is, amiket érdekesnek találok, de korábban el sem tudtam volna képzelni magamon, néha épp ezek lesznek a kedvenc darabok.
  3. Ugye a szilikonpánt már említést sem igényel? – De, sajnos néha még mindig szembejön velem az utcán, ennél tényleg még az is jobb, ha melltartót sem vesz az ember. Egy időben mindannyian szinte félve rejtegettük a pántokat, viszont ma már a gyártók kiemelt figyelmet fordítanak igényes kivitelezésükre, ezért anyaguknak köszönhetően kellemes összképet alkothatnak a viselt ruhadarabbal, sőt a színes kombinációktól sem feltétlenül kell elzárkózni.
  4. Szerezz be egy “nude” darabot! – Minden nő fehérneműs fiókjában kell lennie egy testszínű, lehetőleg pánt nélküli melltartónak. Ez az a típus, amivel szinte lehetetlen melléfogni, persze a méret itt is nagyon fontos, pláne egy testhez simuló ruha viselése esetén.

További hasznos tippek a melltartóviselésről a Wonder Woman blogon!

Így válassz melltartót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top