Öltözködjünk

Petíciót indított egy anyuka Kardashianék gyerekruhái ellen

Kiakasztották a leopárdmintás rugdalózók.

Nem akarom, hogy a gyerekem szexvideósztár legyen, ha felnő ezzel a mondattal indította internetes petícióját egy kansasi családanya, Amie Logan. A kezdeményezéssel azt akarta elérni, hogy az egyik legnagyobb amerikai babafelszereléseket forgalmazó bolthálózat ne árusítsa többé a Kardashianék neve alatt futó babaruhákat.

Petíciót indított egy anyuka Kardashianék gyerekruhái ellen

A kollekció valóban igencsak “kardashianes”, minden mennyiségben fellelhető benne többek között a leopárdminta a derékfodor és a műbőr. Logan szerint ezek a babaruhák a rossz viselkedést népszerűsítik.

A petícióhoz nagyjából 3000-en csatlakoztak, egyetértve azzal, hogy a kollekció nem az egészséges családi értékeket képviseli. Mások szerint viszont az egész úgy butaság, ahogy van, és a gyerekből nem pár leopárdmintás babaruha miatt válik a későbbiekben pornósztár.

Logan végül visszatáncolt, és törölte a petíciót. Utóbb azt nyilatkozta, hogy csak párbeszédet akart indítani a témáról. Kardashianék egyáltalán nem szólaltak meg az ügyben, az érintett áruházlánc pedig továbbra is forgalmazni fogja a kollekciót.

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top