Öltözködjünk

Jessica Alba ruhatárát akarják a magyar nők

Öltözködés tekintetében nem vagyunk bevállalósak. Legalábbis egy friss felmérés szerint.

Mi kerüljön az őszi–téli gardróbba? Mennyire követjük a legújabb divattrendeket? Melyik sztár stílusára vágyunk? Ezekre a kérdésekre kereste a választ az Arena Plaza legújabb, divattal kapcsolatos felmérésében. A Facebookon elérhető kérdőívet 2014. szeptember 29-e és október 6-a között közel ezer divatrajongó töltötte ki.

Nem árt, ha a hidegre új cuccokkal készülünk, ezzel mindenki (98%) egyetért. Kevesen vannak (2%), akik most nem shoppingolnak: a legtöbb divatbarát új ruhára, cipőre és táskára vágyik. Legtöbben (62%) 1–3 új cuccot, harmaduk (36%) több mint 4 új darabot vásárol be idén ősszel. Fehérneműből és kiegészítőkből sosem elég: az új szezonban sokan újítunk be ezekből is. Ha pedig a legújabb cipőtrendekről van szó, hiába a pántok, rátétek, egybetalpak, egyértelműen a bokacsizmára esküszünk – a döntő többség (69%) így van ezzel, akár lapos, akár magas sarokkal.

Legyen a szín, az anyag vagy a fazon az elsődleges, a legújabb őszi–téli trendek közül a finom eleganciára, nőies stílusra bukunk. Épp arra a stílusra, amelyre Jessica Alba (39%) és Victoria Beckham (35%) is esküszik! Hódítanak a szürkék, kékek, a téli pasztellárnyalatok és a kötött holmik, de azért a csipkét, a bőr/műbőrt és a sportos darabokat sem hanyagoljuk el! A kérdőívet kitöltők szerint kevésbé népszerűek most az állatminták, a flitterek, a kockás, harsány minták. Ezzel együtt pedig Rihanna (4%) és Lady Gaga (2%) stílusa is kissé háttérbe szorul. Utóbbiakat bár megelőzték, de meglepő módon a dobogóról igencsak lecsúsztak Emma Watson (11%) és Kim Kardashian (9%) is.

A válaszadók túlnyomó többsége szerint, ha stílusról van szó, az öltözködés a legfontosabb (61% szerint nagyon fontos), de tessék figyelni a kiegészítőkre (26% szerint nagyon fontos), és a sminkre is (46% véli nagyon fontosnak) – buzdítanak a válaszok. És ez még nem minden: aki stílusos, az bizony a lakására (32% ítéli nagyon fontosnak) is ad, és arra, hogy mit és hol eszik (21% nagyon fontosnak értékeli), ezek mind meghatározzák, ki menő stílusú és ki nem!

Jessica Alba ruhatárát akarják a magyar nők

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top