Öltözködjünk

Előkerült Suri Cruise – fotók

Végre úgy nézett ki, mint egy kislány.

Suri Cruise mostanában jóval ritkábban szerepel a bulvárlapokban, mint néhány évvel ezelőtt, a minap azonban friss lesifotók jelentek meg róla, melyek egy kaliforniai termelői piacon készültek, ahol az anyjával, Katie Holmesszal vásárolgatott.

A 8 éves Suri ezúttal teljesen a korának megfelelően nézett ki, kislányruhát viselt helyes kis masnival a hajában, nem volt rajta magassarkú és smink sem. Ami azonban feltűnő, hogy egyre jobban hasonlít az anyukájára.

Mindemellett szemmel láthatólag sokkal kiegyensúlyozottabb is, mint korábban, amikor rendszeresen hisztizve, sírva kapták lencsevégre a lesifotósok. Talán az tett jót neki, hogy New Yorkból Los Angelesbe költözött az édesanyjával, így most közelebb él az anyai nagyszüleihez és az édesapjához, Tom Cruise-hoz is.

Mindenféle irónia nélkül: tényleg jó ezt látni. Elvégre Suri tényleg csak egy kislány, még ha világhírű szülők gyermeke is.

Előkerült Suri Cruise - fotók

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top