Öltözködjünk

Ez a világ legtöbbet hamisított luxusdivatcikke

Nem a Louis Vuitton táskából készül a legtöbb koppintás.

A szakértők szerint a Moschino divatház aranybetűs logóval ellátott bőröve lehet a földkerekség leggyakrabban hamisított luxusdivatcikke. Az ikonikus kiegészítő eredeti változatát több mint 30 éve dobta piacra az olasz divatház, mára a világon forgalomban lévő darabok legalább háromnegyede hamisítvány.

Ez a világ legtöbbet hamisított luxus divatcikke

Az övet jelenleg 218 euróért, vagyis nagyjából 67 000 forintért lehet megvásárolni a Moschino hivatalos boltjaiban és forgalmazóinál. A koppintásokhoz viszont akár már néhány ezer forintnak megfelelő összegért is hozzájuthatunk, például webáruházakban vagy épp piacokon.

A hamisítványoknak persze igencsak eltérő a minősége, vannak egyértelmű replikák, de olyan darabok is, melyek alig különböztethetők meg az eredetitől. Az biztos, hogy a nem hamisított öveken a betűk nem mozognak, a lyukak precízen fúrtak, illetve a holmi belső oldalán egyedi sorszám olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top