Öltözködjünk

Öltözz a bringádhoz! – őszi tekerés, stílusosan

Ha jól körülnézel, számtalan merészen stílusos kerékpárossal találkozhatsz az utcán. De miért ne lennél te is egy közülük?

Amikor esik

Az őszi hónapokban megeshet, hogy bármelyik pillanatban elered az eső. Ha van egy felszerelt sárvédőd, akkor semmi ok a pánikra. Ilyenkor jó megoldás lehet az esőkabát, vagy csak egy nejlon, amit magadra húzhatsz, ezek kevésbé divatorientált megoldások, csupán arra szolgálnak, hogy minél kevésbé legyél vizes. Ha pedig szeretnél stílusos maradni esőben is, teríts csak lazán magadra egy poncsót, és húzz a lábadra egy trendi gumicsizmát. Az ősz egyik meghatározó trendszíne az aurórapiros. Egy piros kapucni és piros gumicsizma elég lesz ahhoz, hogy a latyakos időben is energikus tekerésben legyen részed.

Megnézem
Összes kép (1)

Office look

Abban az esetben, ha a munkád azt követeli, hogy kiskosztümben jelenj meg, esetleg a párodnak, hogy öltönyben: egy biztonságosan felszerelt láncvédővel, nyugodt szívvel mehettek bringával az irodába. Egy biztos. Az eleganciátokért sokan utánatok fordulnak majd. Külföldön teljesen megszokott már, hogy frissen vasalt, fehér inges, öltönyös gentlemanek, és kosztümös missek nagy bőr aktatáskával tekernek. Akkor nálunk miért ne lehetne? Egy dologra figyelj, legyen nálad váltóharisnya. A bringádon is merj divatozni. Ha az aktuális pasztellkék blézeredhez épp barna retikül vagy kézitáska illik, nyugodtan vidd magaddal, nem kell hátitáskára cserélni.

Megnézem
Összes kép (1)

Magas sarkúban? Igen!

Vannak, akik kizárólag tornacipőben, csizmában tudnak pedálozni, de ha ügyes vagy, és azok közé tartozol, akik rajonganak a magas sarkúért, akkor tekeréshez se vegyél fel mást. Ebben az esetben mindegy, hogy farmerhoz vagy szoknyához húzod, mert mindenképp elegánsan sportos leszel. Idővel majd arra is rájössz, lehet, sokan meglepődnek rajta, de tény: magas sarkúban biciklizni könnyebb, mint járni. Ebben a szezonban a metálos színek is központi szerepet játszanak a divatban, így ha ezüst a bringád, akár vegyél fel hozzá ezüst magas sarkút. A dugóban várakozóknak felüdülés lesz majd a hercegnői szetted.

Megnézem
Összes kép (1)

Egy szoknya, egy kerékpár

Fekete, barna, esetleg szürke. Válaszd azt a színt, ami illik az aznapi outfitedhez, a szoknyánál inkább a hosszra figyelj, hogy kényelmes legyen a mozgás. Bátran viselj hozzá sneakerst, abból is egy vad leopárdmintásat. Meglátod, gyorsabban tekersz majd.

Megnézem
Összes kép (1)

Hangsúlyos kiegészítők

Ha már a biciklid olyan sok kiegészítőt visel, te is nyugodtan vegyél fel sapkát, tekerj jó nagy, feltűnő sálat a nyakad köré, és a kesztyűről se feledkezz meg. Nem csak abból a szempontból, hogy meg ne fázz, a kiegészítőkkel bátran variálhatod a hétköznapi basic szettedet is. Ha hidegebbre fordul az idő, vegyél fel akár dupla harisnyát, alá pedig térdmelegítőt. Szürke, felhős napokon bolondítsd meg a bringás outfitedet egy virágmintás harisnyával. Ezek a motívumok a szezon sztárjai. Hidd el, jobb kedved lesz tőlük.

Megnézem
Összes kép (1)

Ne ragaszkodj a futártáskához

Korábban bringásokat szinte kivétel nélkül futártáskával láttunk, mert kényelmes viselet, viszont nem túl nőies. Cseréld le a futártáskát, sokkal csinosabb leszel a nyeregben is a kedvenc csajos táskáddal.

Megnézem
Összes kép (1)

Öltözz össze a kerékpároddal

Az idei őszi, téli szezon divat színei az aurórapiros, pasztell-lila, kobaltkék, halvány sárga, metálos színek, a virág- és mesebeli motívumos darabok. Ezeket nem kell kiiktatnod a bringás szettjeidből sem. Merj egyedi és stílusos pedálozó lenni, és öltözz össze a bringáddal. Ha épp piros kerékpáron ülsz, egy piros sapka igazán jól fog állni. Őszi napsütésben pedig a bordó bringádhoz egy bordó keretes napszemüveg mesésen mutat majd, fehér vázhoz, fehér felső és fehér táska szuper megoldás lehet.

Ballonkabát

A kabát, ami soha sem megy ki a divatból. És a kabát, ami talán az őszi hónapok legkedveltebb darabja. Szóval ezt a kabátot ne hagyd a gardróbodban csak azért, mert kerékpárral mész. Ugyanis rendkívül sikkes leszel benne! Piros, barna, akár egy fekete? Mindhárom szín jelen van az idei ballontrendben.

Megnézem
Összes kép (1)

Útitárs

Kutyával a megjelenés garantált siker. Válassz kedvencednek egy szép kosarat, akár elöl, akár hátul utaztatod, minden bizonnyal hálás lesz a kalandokért. És ha már együtt száguldoztok a városban, akkor vigyél bele egy kis bohóságot a stílusotokba. Takard be hű társadat egy kockás takaróval, te pedig öltözz hozzá és vegyél fel kockás kabátot. A közlekedők imádni fogják. És téged is.

Megnézem
Összes kép (1)

Fotók: Cyclechic.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top