Öltözködjünk

Fehérneműs stewardessek miatt támadják a légitársaságot

A cég máris visszakozik.

A Facebookon, Ngoc Trinh fehérneműmodell oldalán szivárgott ki néhány fotó, melyek állítólag a VietJet Air nevű vietnami légitársaság készülő reklámkampányából valók. A képeken fehérnemű öltözött modellek pózolnak légiutas-kísérők szerepében.

Fehérneműs stewardessek miatt támadják a légitársaságot

A képek felháborodást váltottak ki, rengetegen kritizálták a légitársaságot amiatt, hogy a reklámban tárgyiasítja a nőket. A fotókat a dühös reakciók nyomán nemsokára el is távolították a modell oldaláról. A légitársaság ezt követően tagadta, hogy a képek hivatalos fotók lennének, állításuk szerint csupán egy próbafotózás zajlott, és még nem döntöttek arról, hogy a képeket valóban használni fogják-e a reklámkampányban.

Fehérneműs stewardessek miatt támadják a légitársaságot

A VietJet Airt 2012-ben már megbírságolta a Vietnami Légiközlekedési Hatóság, amiért a Ho Shi Minh-város és Nha Trang közti új járat felavatásának alkalmából a stewardessek bikiniben lejtettek hawaii táncot az utasoknak a fedélzeten.

Nem a Vietjet Air ugyanakkor az egyetlen olyan légitársaság, mely valamilyen formában kihasználja a csinos stewardessek testi adottságait. A RyanAir minden évben kiad egy naptárt, melyben a stewardesseik félmeztelen fotói láthatók, igaz, ennek bevételeit jótékony célra fordítják.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top