Öltözködjünk

Viszlát szandál! – őszi cipőtrendkörkép

Mától hivatalosan ősz van, ezzel együtt pedig itt az új cipődivat. Itt maradnak a vastag, szögletes sarkak és a férficipőnek látszó női cipők, jönnek a színek és a merész formák. Mutatjuk.

Hegyes, lapos

Az őszi szezonba is velünk tartanak a balerinacipők, melyek most hegyes, pántos, illetve oldalt nyitott verziókban lesznek a legdivatosabbak. Utóbbiak viselése persze csak az enyhébb és legfőképpen száraz napokon ajánlott.

Őszi cipőtrend-körép

Maszkulin

Már megint, illetve még mindig menők a férficipőnek látszó női lábbelik, fűzős és bebújós változatban egyaránt. A lényeg, hogy maszkulin legyen, és lehetőleg szoknyával vagy háromnegyedes nadrággal vedd fel, hogy minél jobban látsszon. 

Őszi cipőtrend-körép

Vastag sarkú

A vastag, szögletes sarkak, tömbsarkak is elkísérnek minket az őszi szezonba, még akkor is, ha ennek nem mindenki örül. Többek között mi sem.

Őszi cipőtrend-körép

Pántos

A lapos cipőktől a tűsarkún át a bokacsizmákig mindenféle lábbelin divatosak a pántok, melyeknek lehet gyakorlati funkciójuk, de lehetnek csupán díszítések is. A kettő a minimum, de minél többen vannak, annál trendibb a cipő.

Őszi cipőtrend-körép

Boszis

A hegyes orrú, fűzős “boszorkánycipő” a szezon – a többihez képest – talán legsikkesebb cipődivatja. Félcipős és bokacsizmás verzióban egyaránt.

Őszi cipőtrend-körép

Színes

Aki szívesen hord színes lábbelit, azt vélhetőleg eddig sem tartotta vissza ettől semmi, ugyanakkor tény, hogy idén ősztől a feltűnő árnyalatú, illetve a mintás cipők kimondottan divatosnak számítanak.Őszi cipőtrend-körép

Kivágott

Ha a feltűnő színek helyett inkább az egyedi formákat részesíted előnyben, akkor is örülhetsz, mivel az érdekes, szokatlan kivágásokkal készült cipők is divatosak. Legalábbis, ameddig le nem esik az első hó.

Őszi cipőtrend-körkép

A melegebb, illetve hosszú szárú csizmákkal ebben a cikkben még direkt nem foglalkoztunk, azokra ugyanis gondolni sem szeretnénk egyelőre. Ha eljön az ideje, külön anyagot szentelünk nekik. Remélhetőleg novembernél nem előbb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top