Öltözködjünk

Ez Jennifer Aniston eddigi legkínosabb ruhaválasztása – fotó

Két éve epedve várja a világ, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt végre összeházasodjon. Erre azon a napon, amikor hivatalosan is bejelentik, hogy házasok, Jennifer Aniston terhesnek ható ruhaválasztásával kerül a címlapokra. Véletlen lenne?

Az Aniston–Pitt–Jolie trió – akarva-akaratlanul – egy életre összeforrt. A sajtó folyton azt lesi, ha Brangelináékkal történik valami, hogy reagál Jennifer Aniston és fordítva. Hónapokig találgatták, vajon Anistonék vagy Brangelináék mondják-e ki a boldogító igent, végül utóbbiak “győzedelmeskedtek” múlt szombati titkos esküvőjükkel, amit csütörtökön jelentettek be sajtósaik. És mit ad Isten, nem éppen azon a napon jelentek meg a – szintén esküvőre készülő – színésznőről a legújabb filmje premierjén készült fotók, amiken – már nem először – terhesnek látszik?

Jennifer Aniston legkínosabb ruhaválasztása - fotó

Oldalról megnézve azonban nem úgy fest, hogy Aniston babát várna, mindenesetre a sors furcsa fintora, hogy éppen megint exférje életének egyik fontos pillanatakor kerül címlapokra egykori felesége. Nem mellesleg, Jen helyében most már stylistot cserélnénk.

Jennifer Aniston legkínosabb ruhaválasztása - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top