Öltözködjünk

Ő a világ legjobban fizetett szupermodellje

A Forbes magazin csaknem 50 millió dollárra (11,1 milliárd forint) becsüli az elmúlt egyéves keresetét.

Nyolcadik éve őrzi a világ legjobban kereső szupermodelljének címét Gisele Bündchen. “A brazil ikon 47 millió dollárt tett zsebre az elmúlt 12 hónapban” – írta a Forbes a modellről, hozzátéve, hogy a 34 éves brazil szépség 16 millió dollárral keresett többet az elmúlt évben amerikaifutballista férjénél, Tom Bradynél.

A topmodellek kereseti listáján a Victoria’s Secret holland szépsége, a 29 éves Doutzen Kroes (8 millió dollár) és a fehérneműmárka szintén brazil modellje, a 33 éves Adriana Lima (8 millió dollár) követi Bündchent.

A Forbes szerint a listát nyolcadik éve uraló híresség 386 millió dollárt keresett modellkedéssel 2001 óta. A kétgyerekes Bündchen egyebek között olyan márkák arca, mint a H&M, a Chanel és a Carolina Herrera, emellett saját nevével jelzett termékeket – fehérneműket és papucsokat – dob piacra.

Az élmezőnyben szerepel még hétmillió dolláros keresettel a 40 éves brit modell, Kate Moss, aki a David Yurman arca, és a 22 éves Kate Upton amerikai modell, a Sports Illustrated magazin címlaplánya, aki most először szerepel a listán. A 21 legjobban fizetett – az elmúlt évben együttesen 142 millió dollárt kereső – modell listáján szintén újoncként szerepel az angol Cara Delevingne és az amerikai Karlie Kloss, akik mindketten 22 évesek.

Ő a világ legjobban fizetett szupermodellje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top