Öltözködjünk

Percek múlva vége az akcióknak – mutatjuk, hol mit kapsz

A leárazások már nyár közepén elkezdődnek - kíváncsiak voltunk, mit találunk, ha most nézünk körül. Üzletenként, próbafülkéket nem kímélve, galériákban mutatjuk, hol, mit és mennyiért vehetsz, ha most még gyorsan elindulsz!

Mango – akciós Kánaán

Első állomás a Mango. A bejáratnál már az új kollekcióba botlom, kicsivel hátrébb viszont kezdődik a leértékelt szekció. És ez még csak hagyján: az emelet már (még!) roskadásig van akciós ruhákkal. Néhány darabnál persze mérethiánnyal szembesülök, cserébe viszont pulóvertől nyári szoknyán át, pólókon keresztül a kabátig gyakorlatilag mindenféle holmi akad leértékelve.

Megnézem
Összes kép (1)

Orsay – alig maradt néhány darab

A Mango elkényeztetett a választékkal, ezek után jött a hideg zuhany: az Orsay. A jelek szerint elkapkodták a vevők a készletet, mert mindössze egyetlen kis sarokban árválkodott a maradék, erősen mérethiányos nyári ruha. Vállalkozó szelleműek még járhatnak sikerrel, de teljes nyaralós szettet innen már ne reméljünk, legalábbis ne az akciós szegletből.

Megnézem
Összes kép (1)

Reserved – nagy akció, közepes választék

Először azt hittem, itt sem lesz semmi. A földszint már az új cuccoké, az emeleten is nagyrészt az új kollekció. De aztán ha az ember követi a többieket, akkor megtalálhatja az akció lelőhelyét, amely először kicsi szigetnek tűnik, de gyorsan kiderül, hogy akad azért itt választék. Sok olyan darab van, amiből már csak nagy, vagy épp egészen apró méret kapható. Mégis találtam több olyat, amit érdemesnek láttam felpróbálni, ráadásul nagyon meggyőzőek az árak.

Megnézem
Összes kép (1)

H&M – ezt bizony már kifosztották

A H&M azon üzletek közé tartozik, ahol már szinte híre sincs a leértékeléseknek. A korábban érkezők annyira felvásárolták az akciós darabokat, hogy egyetlen állványra száműzték a még megmaradt holmikat, igaz, már tényleg pénztárcakímélő a vásárlás. Feltéve, ha találunk bármit, ami tetszik, vagy ami méretben is jó…

Percek múlva vége az akcióknak - mutatjuk, hol mit kapsz

Bershka – káosz és színek

A Bershkába úgy készültem, hogy talán még vásárolni is fogok, ha már egyszer körülnézek. Bevallom, egyáltalán nem bírtam rászánni magam. A ruhák túlnyomó része már bőven az új kollekcióhoz tartozik. Némelyik sorra azért kedvező árakat írtak ki, és nyilván tényleg ennyibe is kerül az adott áru, ami oda van akasztva, csakhogy ez még nem a leértékelt szakasz. Az akciós terület ugyanis maga a káosz. A galériában mutatom, hogy miért…
Megnézem
Összes kép (1)

 New Yorker – az akcióvadászok ideköltöznének

Ne szépítsük: a New Yorker az akció időszaka alatt átalakul valamiféle zsibvásárrá, a szó jó és rossz értelmében egyaránt. Mintha egész évben arra várna az üzlet, hogy mikor köszönt be ez az időszak. Kenterbe veri a választék a többiekét (ez alól kivétel a Mango), egyes darabokért szinte szó szerint ölre kell mennie a vásárlónak, a próbafülkéknél pedig kígyóznak a sorok. Van itt minden, sportostól az alkalmiig. Találomra választottam csak ki néhányat, esélyem sem lett volna mindent megmutatni. Az árak nagyon alacsonyak, persze sok darab éppen azért kerül ennyibe, mert eleve egy szezonra lett tervezve.
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top