Öltözködjünk

Turitrend: Öltözz a sztárok stílusában!

A jól ismert áruházi márkák mellett olyan holmikat is találhatunk a turkálókban, amelyeket a márkájuk alapján a jó ízlésű hírességek is viselhetnének. Készítettünk is egy fotósorozatot, hogy megmutassuk, milyen kincsekre leltünk. Sajnos nem Saint Tropez-ban, hanem a magyar betonon, és mi sem vagyunk sztárok, de bárkinek lehet olyan selyemruhája és bőrdzsekije, amiben egy kicsit annak érezheti magát.

A szende

Erről az összeállításról nekünk valamiért rögtön a visszafogott Natalie Portman jutott eszünkbe. Egyrészt a színésznő a hétköznapokban kerüli a feltűnő holmikat, inkább a kényelmes ruhákat részesíti előnyben, másrészt csak műbőr cipőket visel, úgyhogy ez ellen az ezüst papucscipő ellen sem lehet kifogása.

Topshop cipő, Reiss nadrág, Marc Jacobs blúz - Háda
Topshop cipő, Reiss nadrág, Marc Jacobs blúz – Háda

A díva

Ellenpontként folytassuk Jennifer Lopezzel, aki leginkább arról híres, mennyire szívesen mutatja meg a világnak, mije is van neki. Ez az enyhén trapéz szabású farmer remekül kihozza viselője adottságait, és az arany toptól tökéletesen dívás. Csakis magassarkúval!

Joe’s farmer, Dune cipő – Háda, Ted Baker arany szatén top - Angex
Joe’s farmer, Dune cipő – Háda, Ted Baker arany szatén top – Angex

Elegáns

A délutáni sajtótájékoztató az egyik kedvenc sztárműfajunk stílus szempontjából. Valahogy mások még a fények, mindenki oldottabb, és a ruhák is kicsit hordhatóbbak, de azért persze mindig gyönyörűek. Ezt a geometrikus mintás selyemblúzt a visszafogott fekete nadrággal például Cate Blanchetten tudjuk elképzelni. A rossz hír, hogy bár a cipő nagyon látványos, emberi viselésre nem alkalmas.

Akris nadrág, Jaeger selyemblúz, Zara szandál - Háda
Akris nadrág, Jaeger selyemblúz, Zara szandál – Háda

Nőies

Még mindig a délutáni rendezvények világában maradva mutatunk egy szoknyás összeállítást is, amit Nicole Kidman ihletett, ő szereti nagyon az ilyen szűk ceruzaszoknyákat. Blúzzal is szép lenne, mi most egy egyszerű, barnás pulóverrel párosítottuk, a sok földszínt pedig egy türkiz sállal dobtuk fel.

Aquascutum szoknya, Dune cipő, Boss Orange kardigán- Háda, kék selyemsál – Max Turi
Aquascutum szoknya, Dune cipő, Boss Orange kardigán- Háda, kék selyemsál – Max Turi

Vadóc

Tiszta Kate Moss ez a szerelés, ugye? A fekete, halpikkelyeket utánzó mintájú selyemruha valójában inkább kisestélyi, de csizmával és bőrdzsekivel máris felvehető buliba.

Marc O’Polo csizma – Csóra, Reiss selyem ruha, Topshop bőrdzseki - Háda
Marc O’Polo csizma – Csóra, Reiss selyem ruha, Topshop bőrdzseki – Háda

Másnapos

A buli másnapján, a hasogató fejfájáshoz és a kötelező kávéhoz egy kényelmes, Ugg-szerű csizmát választottunk, amiben a sztárok slamposkodnak lassan tíz éve a hétköznapokon. De néha tényleg olyan jó viselni, nyáron is, mezítláb is. Bár a rövidnadrág–garbó összeállítást sokáig butaságnak gondoltuk, kipróbálva az sem tűnt olyan rossz ötletnek.

Bearpaw csizma - Vatera, Joseph rövidnadrág, Missoni garbó - Háda
Bearpaw csizma – Vatera, Joseph rövidnadrág, Missoni garbó – Háda

Saint-Tropez

Nyaraláskor mindenki kicsit oldottabb, de persze a hírességek ilyenkor is nagyon odafigyelnek a stílusukra, és nem vesznek fel akármit. Ez a fekete selyemruha hétköznapi halandó számára túl drága lenne a tengerpartra, de van, aki megengedheti magának. Mi egy transformer elől menekültünk benne a széteső betonon.

Sandro selyem ruha, Birkenstock papucs – Háda, Mulberry öv - Vatera
Sandro selyem ruha, Birkenstock papucs – Háda, Mulberry öv – Vatera

Laza

Még mindig a hétvégi programoknál maradunk egy jó kis szaladgálós összeállítás erejéig. A menő bokacsizma és a bőrdzseki keménységét szépen tompítja a csipkés selyem top, valószínűleg Lily Allen is hajlandó lenne benne babakocsit tologatni. És még egy étterembe is bemehetne nyugodtan, nem kellene aggódnia a ruházata miatt.

Navyboot bokacsizma, Karen Millen rövidnadrág, Sandro selyem top. Topshop bőrdzseki - Háda
Navyboot bokacsizma, Karen Millen rövidnadrág, Sandro selyem top. Topshop bőrdzseki – Háda

Hivatalos rövidnadrág

Ha már nyár van, akkor viseljünk minél többször rövidnadrágot, mi legalábbis eléggé odavagyunk mostanában a műfajért. Látszik is a cikken, ez már a harmadik darab. Viszont úgynevezett formal short, amit magassarkúval és megfelelő kiegészítőkkel kifejezetten irodakompatibilisre lehet formázni.

Sportmax rövidnadrág, Dior póló, Agnes B. kabátka - Háda, Zara cipő - Angex
Sportmax rövidnadrág, Dior póló, Agnes B. kabátka – Háda, Zara cipő – Angex

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top