Öltözködjünk

Turitrend: cipők és kiegészítők a legolcsóbban

Folyton azt bizonygatjuk cikksorozatunkban, hogy tényleg mindent lehet kapni a használtruha-üzletekben. És valóban, ráadásul nem is akármilyen minőségben, most meg is mutatjuk, micsoda szépségekre bukkanhatunk.

Egy dögös, egy kényelmes…

Nyilván mindenki kényelmes és csinos szandált szeretne hordani, de mintha ez a két dolog még ritkábban találkozna, mint a zárt cipők esetében. Magassarkúból két gyönyörű darabot is találtunk és bár a fekete volt a dögösebb, a sárga bizonyult igazán kényelmesnek. 

Sárga bőr Marco Tozzi szandál, fekete bőr Topshop szandál és rojtos műbőr LYDC táska – Háda, fehér műbőr Mango táska – Angex
Sárga bőr Marco Tozzi szandál, fekete bőr Topshop szandál és rojtos műbőr LYDC táska – Háda, fehér műbőr Mango táska – Angex

A színben egymáshoz nem illő kiegészítők viselete mostanában legalább olyan divatos, mint a harmonizáló. Ezért is választottunk a fekete szandálhoz egy rojtozott dögös hippitáskát, amit többféle módon is viselhetünk, míg a sárga szandált egy kicsit irodásabb fehér táskával párosítottuk.

Csinos lapos

COS gumis szandál - Háda
COS gumis szandál – Háda

Persze nagyon helyesen nem mindenki akar magassarkút hordani. Ez a bőrtalpú, gumikból álló szandál-saru rögtön belopta magát a szívünkbe. Talán azért is tetszik annyira, mert COS-t ritkán látunk a magyar boltokban. 

Az irodába is hordható

A kicsit zártabb és irodába is remekül hordható, kétszínű, hasított bőr szandál talán a fotózáshoz összehordott összes cipő közül a legnagyobb kedvencünk volt. A második képen mutatunk egy pompás raffiatáskát is, a nyár nagy klasszikusa ez az anyag, csak ebben a fazonban nehéz megtalálni, amit keresünk. 

Topshop hasított bőr szandál – Háda, Raffia táska – Max Turi, Tom&Eva bőrtáska – Háda, Atmosphere ballerina – Angex
Topshop hasított bőr szandál – Háda, raffiatáska – Max Turi, Tom&Eva bőrtáska – Háda, Atmosphere balerina – Angex

Válogatásunk legértékesebb darabja egy francia brandtől érkező, nagy méretű bőrtáska. A Tom&Eva aránylag kicsi cég, de ennek ellenére igazán csinos holmikat készít, nem is nagyon olcsón. Bár a zöldtől félni szoktak, valójában szinte mindenhez fel lehet venni, szerintünk ezzel a rózsaszín balerinacipővel is jól mutat. De egy egyszerű fekete ruhát vagy kosztümöt is azonnal feldob színével és kicsit hippis formájával.

Jennifer Lopez stílusában

New Look kalap – Háda
New Look kalap – Háda

Ha valamiből tényleg félelmetesen sokat és jókat lehet találni a használtruha-boltokban, az a kalap. A praktikus kis vászonsapkák mellett látványos szalmakalapokat is könnyen találhatunk fillérekért, és akár minden nap Jennifer Lopeznek öltözhetünk.

Bőr, fém, lovacskás

Turitrend: kiegészítők a legolcsóbban

Övekből és derékszíjakból szintén félelmetes a kínálat a turikban, mi főleg a valódi bőrből készülteket kedveljük, mert jóval tartósabbak. Persze időnként mindenkinek becsúszhat egy-egy műbőr vagy műanyag, mert ki tudna ellenállni az arany, ezüst, flitteres vagy épp átlátszó csodáknak? Ahogy jelenlegi összeállításunkban is a látványos lovas csattal rendelkező és az elöl kék, hátul fém övet kedveltük a legjobban.

Övek – Háda, Max Turi
Övek – Háda, Max Turi

A szerző blogjában még több márka és stílus vár: http://kollekcio.wordpress.com/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top